Control en Audit Software | FullyInControl
nl-NLen-001
In control met behulp van software voor

De control functie en bijbehorende audits

Met de uitgebreide audit functionaliteit van FullyInControl is het mogelijk om o.a. de opzet, het bestaan van en de werking van beheersmaatregelen op (proces) risico’s te toetsen. Zo kan continu geanalyseerd worden of een proces wel het resultaat zal opleveren dat vanuit de doelstellingen wordt nagestreefd. Ook kan op het voldoen aan de eisen in normen, frameworks en wet- en regelgeving geaudit worden. De eerste, tweede en derde lijn wordt op deze manier volledig ondersteund door pragmatische Audit software.

Met FullyInControl Audit

  • toets je periodiek de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen (Interne controle);
  • zet je geautomatiseerd periodiek toetsen en audits uit per mail;
  • bespaar je tijd en geld door geautomatiseerde toetsen en leg je meer focus op verbetering.
Vraag een demo aan

Je zet vragenlijsten uit en verzorgt je audits direct geautomatiseerd vanuit FullyInControl

IN CONTROL

Manage effectief je audits en toetsen

Met toetsen kijk je of de geïmplementeerde maatregelen bij de verschillende (proces)risico’s effectief zijn of dat er aan een eis uit een norm wordt voldaan. De combinatie van toetsen in een audit geven een oordeel over het proces of ander beoordelingsobject. 

Ook kunnen automatisch issues worden gegenereerd die opgevolgd moeten worden om bijvoorbeeld maatregelen te corrigeren. De werkwijze van de audit functionaliteit van FullyInControl Audit software zorgt voor een optimale efficiëntie en sturing.

Informatie Audit en toetsen

Ontdek wat FullyInControl Control en Audit voor jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN
Bij het uitvoeren van ieder type audit

Focus op eenvoud, snelheid en juistheid!

Met de FullyInControl Control en Audit software voer je (periodiek) audits, toetsen, opnames, inspecties of surveys uit. Alles is hierbij gericht op het zo eenvoudig, juist en zo snel mogelijk laten verlopen van opnames en registraties. Tijdens de opname kunnen direct foto's, issues en/of taken worden toegevoegd. Een vragenlijst configureer je in een mum van tijd. De vragenlijsten en inspecties kunnen via PC, tablet of Smartphone doorgenomen worden. De gegevens worden direct in de cloud op beveiligde servers verwerkt. Zo heb je je audit trail altijd op orde.

Snelle audits en toetsen

Control & Audit software

Met de Control & Audit modules kun je een management en control framework opzetten voor het aansturen en optimaliseren van je organisatie en kun je zowel interne als externe audits uitzetten.

Met FullyInControl heb je snel je control framework op orde en automatiseer je de audits en toetsen. De eerste en tweede lijn wordt automatisch aangestuurd om op het juiste moment de juiste acties uit te voeren. Tegelijkertijd verzamel je bewijsmateriaal en is altijd alles audit ready. 

Control en audit framework

De FullyInControl modules voor Control & Audit

klik op een module voor meer informatie!

Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

Een integrale oplossing

Echt één oplossing     

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. strategie, doelen, GRC, kwaliteitsmanagement, ISMS en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Informatie over onze modules