Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001

Corporates In Control

Grote bedrijven en multinationals kennen veel complexe uitdagingen. De wereld verandert steeds sneller. Er komen steeds meer grote risico’s van buitenaf, het aantal wetten en regels waaraan moet worden voldaan neemt alsmaar toe. Daarnaast zitten we midden in de vierde industriële revolutie, de samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld. Het is de integratie van kunstmatige intelligentie (AI), robotica, het Internet of Things (IoT), 3D-printing, genetische manipulatie, quantum computing en andere technologieën. Ook wordt gesproken over het augmented tijdperk die een nieuwe manier van samenwerking gaat bieden tussen mensen en robots. Computers die ons denkvermogen verbeteren of robots die op eigen houtje auto’s of bijvoorbeeld  bruggen bouwen. Deze ontwikkelingen bieden veel kansen, maar brengen ook veel risico's met zich mee. Agility en resilience helpen organisaties om hier mee om te gaan.

Dat betekent dat het belang van Performance Management, modern Risicomanagement, scenario denken, risico gestuurd werken, compliance en cybersecurity steeds belangrijker worden om als organisatie alert te blijven en op tijd te kunnen bijsturen. Een breed inzicht is nodig om intern alles goed te regelen. Maar ook extern om aan klanten, toezichthouders en overheidsinstellingen aan te kunnen tonen dat wordt voldaan aan normen, wet en regelgeving. Zo kunnen onder andere boetes, negatieve publiciteit en/of verlies van klanten worden voorkomen. FullyInControl ondersteunt deze processen.

PLAN EEN DEMO
Image

Succesfactoren bij het implementeren van GRC

DOWNLOAD WHITEPAPER  

Wat onze klanten van het FullyInControl platform vinden

Modulair te implementeren

“Binnen de Gasunie stellen wij hoge eisen aan de professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien.”

Bas Pasma

Een op maat gemaakt groeimodel

“Wij hebben gekozen voor FullyInControl omdat het een heel breed platform is waarmee we modulair kunnen beginnen met processen, beleid en incidenten. Door de brede modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig uitbreiden met andere modules. Daarmee biedt Fully In Control een groeimodel voor onze toekomstige wensen, waarin alle onderdelen integraal met elkaar samenwerken.”

Ingeborg Kemper - Van Gent

Specialist Kwaliteits- en Risicomanagement

Manage eenvoudig

Je strategie met doelen, processen, risico's, wet- en regelgeving tot audits 

Met FullyInControl inventariseer je per doel, proces of informatiesysteem de Kritieke Succes Factoren (KSF's) en de risico’s en je bepaalt mogelijke maatregelen, toetsen en KPI's. Je brengt regelgeving in kaart en toetst de naleving van al die regels. Van Informatiebeveiliging tot ARBO en Milieu. Je neemt en bewaakt correctieve acties.

Risk Based Performance Management of Risicomanagement gestuurd werken door doelen en processen krijgen de afgelopen jaren steeds meer aandacht. Om ‘Fully In Control’ te zijn wordt o.a. aan de, rechts aangegeven, onderwerpen in ons platform invulling gegeven.

Doelen

Vertaal strategie naar doelen met een heldere strategiekaart, bepaal risico’s en kritische succesfactoren met stuurinformatie en KPI’s.

Processen

Werk processen uit en bepaal de procesrisico’s met key controls en toetsen.

Normen en wet- en regelgeving

Manage de ISO 27001, ISAE3402 en de AVG, en veel andere normen Frameworks en/of wet- en regelgeving.

Projecten

Werk risico gestuurd aan projecten om ze succesvol af te kunnen ronden.

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN
INTEGRAAL IN CONTROL

Vele eenvoudige functies helpen je daarbij

FullyInControl is de oplossing voor bedrijven om eenvoudig en effectief ‘In Control’ te komen. De oplossing ondersteunt het middelgrote MKB tot multinationals met een platform en Kennis Apps, waarmee ze worden ontzorgd en ondersteund:

Altijd in Control!

De Cost of Compliance omlaag

Hoe beheers je als organisatie de alsmaar uitdijende werkzaamheden op het vlak van control en audit? En hoe hou je deze extra kosten nog enigszins in de hand? In deze tijd van snelle veranderingen is het van belang dat je altijd actueel inzicht hebt in je risico’s en dat je met geautomatiseerde controls altijd ‘audit ready’ bent. Het FullyInControl platform ondersteunt je daarbij om zo je GRC of Control en Audit efficiënt en effectief te ondersteunen.

Ik wil meer informatie
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.
Een versie voor ieder type organisatie

Geschikt voor middelgroot MKB tot een grote multinational

FullyInControl heeft drie edities. De keuze voor een bepaalde versie hangt af van de omvang en behoefte van je organisatie. Je neemt een abonnement op een eenvoudige beperkte oplossing of kiest voor een enterprise systeem met alles wat je maar kunt bedenken. Ook hiervoor betaal je nog een normale abonnementsprijs!

Standaard Editie

Basisfunctionaliteit waarin je vooral vanuit voorgedefinieerde standaarden werkt. Geen uitgebreide details, maar hierdoor blijft het overzichtelijk.

Professional Editie

Voor de organisatie die meer eisen heeft en zelf ook eigen audits, vragenlijsten, rapporten, etc. wilt definiëren. En deze versie heeft meer geavanceerde mogelijkheden.

Enterprise Editie

Je kunt onbeperkt groeien en hebt geen beperkingen binnen onze oplossing. Ook eigen modules kunnen door ons geconfigureerd en toegevoegd worden.