Corporates - Bedrijven In Control
nl-NLen-001

Corporates In Control

Grote bedrijven en multinationals kennen veel complexe uitdagingen. De wereld verandert steeds sneller. Er komen steeds meer grote risico’s van buiten, het aantal wetten en regels waaraan moet worden voldaan neemt alsmaar toe. Daarnaast zitten we midden in de vierde industriële revolutie, de samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld. Het is de integratie van kunstmatige intelligentie (AI), robotica, het Internet of Things (IoT), 3D-printing, genetische manipulatie, quantum computing en andere technologieën. 

Dat betekent dat het belang van performance management, modern risicomanagement, scenario denken, risico gestuurd werken, compliance en cybersecurity steeds belangrijker worden en om als organisatie alert te blijven en op tijd te kunnen bijsturen. Een breed inzicht is nodig om intern alles goed te regelen. Maar ook extern om aan klanten, toezichthouders, en overheidsinstellingen aan te kunnen tonen dat wordt voldaan aan normen, wet- en regelgeving. Zo kunnen onder andere boetes, negatieve publiciteit en/of verlies van klanten worden voorkomen.


Vraag een demo aan
Image
Manage eenvoudig

Je strategie met doelen, processen, risico's, wet- en regelgeving tot audits 

Met FullyInControl inventariseer je per doel, proces of informatiesysteem de Kritieke Succes Factoren (KSF's) en de risico’s en je bepaalt mogelijke maatregelen, toetsen en KPI's. Je brengt regelgeving in kaart en toetst de naleving van al die regels. Van Informatiebeveiliging tot ARBO en Milieu. Je neemt en bewaakt correctieve acties.

Risk Based Performance Management of risicomanagement gestuurd door doelen en processen krijgen de afgelopen jaren steeds meer aandacht. Om ‘Fully In Control’ te zijn wordt o.a aan de volgende onderwerpen in ons platform invulling gegeven:

strategie en doelen management

Doelen

Vertaal strategie naar doelen met een heldere strategiekaart, bepaal risico’s en kritische succesfactoren met stuurinformatie en KPI’s.

proces- en kwaliteitsmanagement

Processen

Werk processen uit en bepaal de procesrisico’s met key controls en toetsen.

compliance isms

Normen en wet- en regelgeving

Manage de ISO 27001, ISAE3402 en de AVG, en veel andere normen, frameworks en/of wet- en regelgeving.

risico gestuurd werken

Projecten

Werk risico gestuurd aan projecten om ze succesvol af te kunnen ronden.

informatie GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement

Ontdek wat FullyInControl voor
jouw bedrijf kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN
INTEGRAAL IN CONTROL

Vele eenvoudige functies helpen je daarbij

FullyInControl is de oplossing voor bedrijven om eenvoudig en effectief ‘In Control’ te komen. De oplossing ondersteunt het middelgrote MKB tot multi nationals met een platform en Kennis Apps, waarmee ze worden ontzorgd en ondersteund:

Altijd in Control!

De Cost of Compliance omlaag

Hoe beheers je als organisatie de alsmaar toenemende werkzaamheden op het vlak van compliance? En hoe houd je de hieraan verbonden kosten nog enigszins in de hand? Met FullyInControl manage je eenvoudig de implementatie van controls en automatiseer vervolgens je audits en toetsen. Met minimale inspanning ben je vervolgens voortaan in control. Je hebt altijd inzicht in hoeverre je compliant bent, in hoeverre je een norm effectief afdekt en waar de problemen zitten. Met een druk op de knop ben je vervolgens ‘audit ready’. Het FullyInControl platform ondersteunt je om je GRC of Control en Audit efficiënt en effectief te ondersteunen.

Ik wil meer informatie
Een versie voor ieder type organisatie

Geschikt voor middelgroot MKB tot een grote multinational

FullyInControl heeft drie edities. De keuze voor een bepaalde versie hangt af van de omvang en behoefte van je organisatie. Je neemt een abonnement op een eenvoudige beperkte oplossing of kiest voor een enterprise systeem met alles wat je maar kunt bedenken. Ook hiervoor betaal je nog een normale abonnementsprijs!

Standaard Editie

Basisfunctionaliteit waarin je vooral vanuit voorgedefinieerde standaarden werkt. Geen uitgebreide details maar hierdoor blijft het overzichtelijk.

Professional Editie

Voor de organisatie die meer eisen heeft en zelf ook eigen audits, vragenlijsten, rapporten etc. wil definiëren. En deze versie heeft meer geavanceerde mogelijkheden.

Enterprise Editie

Je kunt onbeperkt groeien en hebt geen beperkingen binnen onze oplossing. Ook eigen modules kunnen door ons geconfigureerd en toegevoegd worden.

GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement
GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement
GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement
GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement