Pragmatische Risicomanagement Software | Interactief en Eenvoudig
nl-NLen-001
In control met behulp van software voor

Risicomanagement

De wereld verandert steeds sneller en het is daarom essentieel om regelmatig stil te staan bij veranderingen en risico’s die het behalen van de doelstellingen bedreigen. Als je op tijd inspeelt op veranderingen, kun je risico’s afwenden en boek je veel meer succes. Met de Risicomanagement software van FullyInControl pak je oorzaken aan, breng je eenvoudig beheersmaatregelen in kaart en ben je voorbereid op de gevolgen van risico's. Zo kun je met goed risicomanagement veel schade voorkomen en is de continuïteit van een programma, een project of je organisatie gewaarborgd.

Met FullyInControl Risicomanagement

 • Identificeer je tijdig risico's die je voldoende mitigeert;
 • maak je risicomanagement onderdeel van je strategische besluitvorming;
 • prioriteer je werkzaamheden door risico gestuurd te werken en zorg je er altijd voor dat je de juiste dingen juist doet;
 • Kun je snel vragen beantwoorden, ben je altijd audit ready en creëer je rust, doordat je aantoonbaar in control bent.

Wij kunnen ook echt laten zien wat we beloven. Dus plan snel een demo!

Plan snel een demo

FullyInControl Risicomanagement ondersteunt bij het nemen van belangrijke beslissingen

De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor risicomanagement die je helpt om zeer snel en gestructureerd risico’s in kaart te brengen. Vervolgens kun je aan de risico's scores geven op kans en verschillende impact categorieën, maatregelen bepalen en taken managen om de maatregelen te implementeren en te toetsen. Eventueel bouw je in FullyInControl een interactieve “bowtie” op met oorzaken en gevolgen en de benodigde maatregelen om de kans of impact van een risico te verkleinen. Dit kan ook als onderdeel van de GRC oplossing van FullyInControl.

De risicomanagement dashboards geven duidelijk inzicht in welke risico's het belangrijkst zijn. Risicowaarderingen kunnen hierbij naast financieel ook op bijvoorbeeld reputatie en op veiligheid en gezondheid getoond worden. Zo is het gehele risico spectrum eenvoudig inzichtelijk in FullyInControl, hét innovatieve risicomanagement systeem.

Snel informatie over risicomanagement

Ontdek wat FullyInControl Risicomanagement voor
jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN

Risicomanagement snel op orde

Met FullyInControl Risicomanagement software kunnen risico’s in kaart gebracht worden. Je voegt eigen risico’s toe of je kiest standaard uitgewerkte risico’s die je selecteert. FullyInControl faciliteert tevens de inventarisatie van risico’s via een risicodialoog sessie met een groep personen. Zo helpt de FullyInControl (project) Risicomanagement tool om:

 • Snel risico’s te bepalen m.b.v. kennisbanken;
 • Gezamenlijk met medewerkers bedrijfsspecifieke risico’s te inventariseren via een risico dialoog;
 • Risico’s te scoren, eventueel via een geautomatiseerde dialoog sessie, op kans en verschillende impact categorieën;
 • Om op basis van duidelijke dashboards te kiezen welke risico’s je eerst aanpakt; 
 • Met standaard uitgewerkte maatregelen risico’s te mitigeren; 
 • De implementatie van een maatregel te managen; 
 • De effectiviteit van maatregelen met periodieke toetsen te bepalen;
 • Het weerstandsvermogen van de organisatie te berekenen met ondersteuning van de monte carlo simulatie.
Risicomanagement snel op orde
Image
Risicomanagement

Een specifieke software oplossing voor Risicomanagement
gebaseerd op FullyInControl voor adviseurs

En wij zijn niet alleen erg enthousiast over onze oplossing

"FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control statement te kunnen afgeven"

Marcel Beukers Controller Governance & Compliance - Domesta

"Fully in Control kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken"

Bastiaan van der Stoep Risicomanager - Gemeente Gouda

"Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn"

Robert Hutchison Compliance Officer - De Jong en Laan

"Wij hebben voor FullyInControl gekozen omdat het ons kan helpen meer In Control te komen met onze processen en risico’s, waardoor we sneller kunnen bijsturen en verbeteren. Deze verbeteringen moeten ertoe leiden dat we meer succesvol onze doelen bereiken"

Jacqo van Gastel Controller Thuisvester

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien"

Bas Pasman Gasunie

"Fully in Control is een klantgerichte organisatie die een zeer compleet en gebruiksvriendelijk software platform levert. De kennis Apps in de kennisbanken maken dat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden maar eenvoudig gebruik kunnen maken van best practices in de corporatiesector"

Carolien Doornbos Manager Bedrijfsvoering, Woonstichting Groninger Huis
Marcel Beukers
Bastiaan van der Stoep
Robert Hutchison
Jacqo van Gastel
Bas Pasman
Carolien Doornbos

Risicomanagement In Control

FullyInControl is de oplossing voor risicomanagement die je helpt om gestructureerd je risico’s in kaart te brengen, maatregelen te bepalen en taken te managen om de maatregelen te implementeren. Dit kan ook binnen de GRC oplossing van FullyInControl.

Via dialoog sessies inventariseer je risico's, scoor je ze op kans en verschillende impact categorieën inventariseer je maatregelen met management en/of medewerkers. Via incidenten leer je en stuur je bij.

Risicomanagement SaaS platform

De FullyInControl modules voor (project) Risicomanagement

klik op een module voor meer informatie!

Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

Een integrale oplossing

Echt één oplossing     

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. strategie, doelen, GRC, kwaliteitsmanagement, ISMS en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Informatie over onze modules