Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
In de Informatiesystemen module worden kritieke informatiesystemen vastgelegd met benodigde gegevens om het systeem te beoordelen op het belang van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV).

Informatiesystemen

In de Informatiesystemen module worden kritieke informatiesystemen vastgelegd met benodigde gegevens om het systeem te beoordelen op het belang van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV). Ook beoordeel je in hoeverre er persoonsgegevens worden vastgelegd, doe je een data Protection Impact Assessment (dPIA) check en indien nodig voer je een dPIA voor het informatiesysteem uit voor het bepalen van de privacy risico’s. Dit eventueel in combinatie met de processen die het informatiesysteem ondersteunt. Processen kunnen direct aan het informatiesysteem worden gekoppeld. Bij een groter informatiebeveiligingsrisico bepaal je de belangrijke risico’s, waardeer je deze met mogelijke maatregelen en manage je de implementatie in combinatie met de Risicomanagement functionaliteit van FullyInControl.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN