Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Empty
Click + to add content

Onze oplossing 

Uw business opportunity

Samen bereiken we meer

FullyInControl is naadloos af te stemmen op je adviesdiensten

FullyInControl is een cloudplatform met functionaliteit voor GRCRisicomanagement, Compliance, Performance Management, audits, slimme assessments, etc. De oplossing kan naadloos geconfigureerd worden op je advies, audit en/of inspectiediensten. Zo kun je een integrale oplossing naar de markt brengen. Je voert eventuele assessments efficiënt uit en helpt je klant snel en adequaat naar de gewenste situatie. Je levert meer toegevoegde waarde en versterkt je onderscheidend vermogen met FullyInControl als onderdeel van je dienstverleningsconcept.

Profileer je organisatie 
door het aanbieden van kennis

Het is mogelijk om in bestaande FullyInControl omgevingen je domeinkennis aan te bieden in de vorm van slimme audits en vragenlijsten, waarmee je voor een klant templates en standaard uitgewerkte kennis items met achtergrondinformatie genereert. Voorbeelden zijn uitgewerkte risico's met maatregelen, certificering templates, best practices, advies workflows en strategie concepten.

Je informatie in FullyInControl wordt voorzien van je logo en er komen links naar je organisatie. Zo profileer je je organisatie als expert binnen een bepaald domein. Het is tevens mogelijk om via FullyInControl content tegen betaling aan te bieden. Heb je interesse, neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.

Optimaliseer je  adviesdiensten

FullyInControl levert de mogelijkheid om adviesdiensten aan te vullen met de benodigde tooling voor onder andere:

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

Download snel de FullyInControl brochure

Sluit je aan bij ons steeds groter wordend partnernetwerk!

In samenwerking met onze partners met uitgebreide ervaring binnen verschillende adviesdomeinen ondersteunen wij opdrachtgevers met (business) consultancy op het gebied van het doorontwikkelen van risicocompliancekwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging trajecten. Ook organisatorische verandertrajecten of begeleiding bij procesverbetering behoren tot de mogelijkheden. De inzet van de adviseur wordt door onze klant bepaald op basis van behoefte. Partners werken ook steeds meer samen om onze klanten echt vooruit te helpen.

BDO
BDO
AKD Benelux Lawyers
AKD Benelux Lawyers
Baker Tilly
Baker Tilly
Ebben Partners
Ebben Partners
Accent Advies
Accent Advies
Public Values
Public Values
Risk & Compliance Platform Europe
Risk & Compliance Platform Europe
MLC
MLC
Consignium
Consignium
Cratos Consulting
Cratos Consulting
University of Twente
University of Twente
Saxion
Saxion
Audittrail
Audittrail
Bewust Risicomanagement
Bewust Risicomanagement
Experts in Flex
Experts in Flex
Roelands GRC Consulting
Roelands GRC Consulting

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Laten we kijken of er een klik is en een goede win-win te creëren valt.