Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Met de FullyInControl Dialoog module kun je eenvoudig Dialoog sessies ondersteunen. Personen krijgen een uitnodiging om via een digitaal formulier hun bijdrage te delen die vervolgens direct in het systeem zichtbaar wordt.

Dialoog

Met de FullyInControl Dialoog module kun je eenvoudig dialoog sessies ondersteunen. Personen krijgen een uitnodiging om via een digitaal formulier hun bijdrage te delen die vervolgens direct in het systeem zichtbaar wordt. Je organiseert net zo makkelijk een dialoog sessie voor het inventariseren van de belangrijkste doelen die de organisatie op basis van de strategie na zou moeten streven, als de inventarisatie van de belangrijkste risico’s, oorzaken en gevolgen bij een risico en mogelijke maatregelen. Je kunt door een groep personen de risk appetite bij een doel inventariseren, of een groep stakeholders risico’s op kans en impact laten scoren.

Je organiseert even eenvoudig een brainstorm voor bijvoorbeeld de inventarisatie van de algemene organisatie risico's als voor bijvoorbeeld de risico's bij een doelstelling, project, proces of kritiek informatiesysteem. De risico's die door deelnemers van een dialoog sessie worden ingevoerd worden automatisch gekoppeld aan bijvoorbeeld de doelstelling, het project, of proces waar ze bij horen. Via een kanban board (soort planbord) bij een item bepaal je met je groep wat op te pakken. Voor gewaardeerde risico’s wordt het gemiddelde risiconiveau zichtbaar met de standaarddeviatie om te zien of er grote afwijkingen zijn in de beoordeling. Op basis hiervan kun je de details opvragen om de discussie over de waardering aan te gaan en perceptieverschillen te bespreken. Zo betrek je met de Dialoog module iedereen gemakkelijk, onafhankelijk van plaats en tijdstip.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN