Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001

Succesfactoren bij het implementeren van GRC

DOWNLOAD WHITEPAPER  
In control met behulp van software voor

Risicomanagement

De wereld verandert steeds sneller en het is daarom essentieel om regelmatig stil te staan bij veranderingen en risico’s die het behalen van de doelstellingen bedreigen. Als je op tijd inspeelt op veranderingen, kun je risico’s afwenden en boek je veel meer succes. Met de FullyInControl Risicomanagement software pak je de oorzaken aan en ben je voorbereid op de gevolgen van risico's. Zo kun je met goed risicomanagement veel schade voorkomen en is de continuïteit van een programma, een project of je organisatie gewaarborgd. Dit kan ook als onderdeel van onze GRC oplossing

PLAN EEN DEMO


De toegevoegde waarde van onze Risicomanagement software:

 • Identificeer tijdig risico's en zet deze om in kansen en strategische besluitvorming
 • Prioriteer werkzaamheden door risico gestuurd werken
 • Wees altijd voorbereid in een complexe en steeds sneller veranderende wereld

FullyInControl Risicomanagement 

Ondersteunt bij het nemen van belangrijke beslissingen

De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor integraal risicomanagement die je helpt om zeer snel en gestructureerd risico’s in kaart te brengen. Vervolgens kun je de risico's scoren op kans en verschillende impact categorieën, beheersmaatregelen bepalen en taken managen om deze maatregelen te implementeren en te toetsen. Eventueel bouw je in FullyInControl een interactieve “bowtie” op met oorzaken en gevolgen en de benodigde maatregelen om de kans of impact van een risico te verkleinen.

De risicomanagement dashboards geven duidelijk inzicht in welke risico's het belangrijkst zijn. Risicowaarderingen kunnen hierbij naast financieel ook op bijvoorbeeld reputatie en op veiligheid en gezondheid getoond worden. Zo is het gehele risico spectrum inzichtelijk. Als onderdeel van de GRC software van FullyInControl ga je nog een aantal stappen verder. Ook is het Risicomanagement systeem volledig opgenomen in het ISMS van FullyInControl.

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Leer wat de FullyInControl  Risicomanagement software voor jouw organisatie kan betekenen!

Vraag onze informerende brochure aan.

Download snel de FullyInControl brochure

Integraal risicomanagement snel op orde

Met de FullyInControl risicomanagement software kunnen risico’s in kaart gebracht worden. Je voegt eigen risico’s toe of je kiest standaard uitgewerkte risico’s die je selecteert. FullyInControl faciliteert tevens de inventarisatie van risico’s via een risicodialoog sessie met een groep personen. Zo helpt FullyInControl (project)Risicomanagement om:

 • Snel risico’s te bepalen m.b.v. kennisbanken;
 • Gezamenlijk met medewerkers bedrijfsspecifieke risico’s te inventariseren via een risico dialoog;
 • Risico’s te scoren, eventueel via een geautomatiseerde dialoog sessie, op kans en verschillende impact categorieën;
 • Om op basis van duidelijke dashboards te kiezen welke risico’s je eerst aanpakt; 
 • Met standaard uitgewerkte maatregelen risico’s te mitigeren; 
 • De implementatie van een maatregel te managen; 
 • De effectiviteit van maatregelen met periodieke toetsen te bepalen;
 • Het weerstandsvermogen van de organisatie te berekenen met ondersteuning van de Monte Carlo simulatie.
De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor Integraal Risicomanagement die je helpt om gestructureerd risico’s en beheersmaatregelen in kaart te brengen.
Image

Klanten in verschillende vakgebieden helpen we vooruit

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

Gysèle Brokken Kwaliteitsadviseur - WoonIn

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Leonieke van der Meer Raad van Bestuur - Flynth

We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group nu de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken.

Jordy van Heemst Lead Auditor - Alpina Group

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Team Risicomanagement Gemeente Amsterdam

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen.”

José van de Corput Concerncontroller - Zeeuwland

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

Bas Pasma Gasunie
Gysèle Brokken
Leonieke van der Meer
Jordy van Heemst
Team Risicomanagement
José van de Corput
Bas Pasma

Risicomanagement tool

FullyInControl is de oplossing voor risicomanagement die je helpt om gestructureerd je risico’s in kaart te brengen, beheersmaatregelen te bepalen en taken te managen om deze maatregelen te implementeren. Eventueel als onderdeel van onze GRC Software of ons ISMS.

"Via dialoog sessies inventariseer je risico's, scoor je ze op kans en verschillende impact categorieën en inventariseer je maatregelen met management en/of medewerkers. Via incidenten leer je en stuur je bij."

De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor Integraal Risicomanagement die je helpt om gestructureerd risico’s en beheersmaatregelen in kaart te brengen.

De FullyInControl modules voor(project) Risicomanagement

Klik op een module voor meer informatie!

Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Echt één oplossing     

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. GRC, ISMS, Performance Management, Kwaliteitsmanagement en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Informatie over onze modules