Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Volledig In Control

Voor iedere profit en non-profit organisatie

De oplossing voor ieder type organisatie. Van kleine gemeente tot grote multinational. Door de configureerbaarheid, 3 type versies en de modulaire opbouw kom je tot een Integraal Management Systeem (IMS) afgestemd op jouw organisatie en stel je een oplossing samen die precies past bij je behoefte.

PLAN EEN DEMO
Altijd In Control

Het Integraal Management Systeem (IMS) "FullyInControl" ondersteunt je organisatie bij het behalen van doelstellingen


GRC - KAM - ISMS - PRIVACY - ESG -  PERFORMANCE - AUDIT 

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Eenvoudige maar rijke functionaliteit

Wil je GRCPerformance, Risico, Compliance of Kwaliteitsmanagement opzetten? Of periodiek audits of controles uitvoeren, ondersteund door KPI's? FullyInControl maakt dit op een pragmatische manier mogelijk.

FullyInControl is ontwikkeld vanuit de visie van Risk Based Performance Management op basis van de Plan Do Check Act (PDCA) cyclus voor continu leren. Meet performance en mate van doelbereiking met de FullyInControl Performance Management software.

Continu verbeteren  

Met FullyInControl implementeer je een integraal management systeem (IMS) gericht op het behalen van je organisatie-, programma- of projectdoelstellingen. Je kunt met FullyInControl in samenwerking een managementsysteem implementeren. Hiermee start je een continu verbeteringsproces waarbij doelstellingen centraal staan.

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van FullyInControl voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

Download snel de FullyInControl brochure
Een versie voor ieder type organisatie

Geschikt voor een kleine gemeente tot een grote multinational

FullyInControl heeft drie edities. De keuze voor een bepaalde versie hangt af van de omvang en behoefte van je organisatie. Je kiest voor een abonnement op een eenvoudige beperkte oplossing of voor een enterprise systeem met alles wat je maar kunt bedenken. Ook hiervoor betaal je nog een normale abonnementsprijs!

Standaard Editie

Basis functionaliteit waarin je vooral vanuit voorgedefinieerde standaarden werkt. Geen uitgebreide details, maar zo blijft alles overzichtelijk.

Professional Editie

Voor de organisatie die meer eisen heeft en zelf ook eigen audits, vragenlijsten, rapporten, etc. wilt definiëren. Deze versie heeft meer geavanceerde mogelijkheden.

Enterprise Editie

Je kunt onbeperkt groeien en hebt geen beperkingen binnen onze oplossing. Ook eigen modules kunnen door ons geconfigureerd en toegevoegd worden.

GOED DIGITAAL GEREEDSCHAP

FullyInControl ondersteunt bij:

  • Het inventariseren en wegen van risico's, het bepalen van maatregelen en het plannen van taken om deze maatregelen te implementeren; 
  • Het implementeren van een proces- en kwaliteitsmanagement systeem eventueel gebaseerd op een ISO norm met ondersteuning van certificeringseisen; 
  • Performance management, met Key Succes Factoren (KSF's) voor het behalen van doelstellingen en initiatieven met taken om de KSF's te versterken; 
  • Het periodiek controleren en/of auditen of uw organisatie of processen aan alle (wettelijke) eisen voldoen, waardoor u altijd inzicht heeft in of u compliant bent;  
  • Het definiëren van KPI's en KRI's om de voortgang van activiteiten te monitoren.

Single Try Learning

Bij de ontwikkeling van FullyInControl wordt uitgebreid aandacht besteed aan User Interaction Design (UX). Dit betekent dat samen met eindgebruikers naar een gebruikersinterface wordt gewerkt die eenvoudig en snel te doorgronden is.

Het doel is dat onze software onderdeel wordt van het dagelijks managementproces. Een grote groep mensen moet er dus mee kunnen werken. Daarom optimaliseren we de gebruikersinterface continu gericht op 'Single Try Learning'. Dat betekent dat we er naar streven dat een gebruiker na één keer proberen een bepaalde functie begrijpt.

Daarbij beogen we wel een systeem met rijke functionaliteit aan te bieden. Want iedere organisatie heeft specifieke wensen. Ook is de software op basis van Mobile First ontwikkeld, zodat deze op ieder device goed te gebruiken is!

Klanten in verschillende vakgebieden helpen we vooruit

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

Gysèle Brokken Kwaliteitsadviseur - WoonIn

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Leonieke van der Meer Raad van Bestuur - Flynth

We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group nu de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken.

Jordy van Heemst Lead Auditor - Alpina Group

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Team Risicomanagement Gemeente Amsterdam

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen.”

José van de Corput Concerncontroller - Zeeuwland

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

Bas Pasma Gasunie
Gysèle Brokken
Leonieke van der Meer
Jordy van Heemst
Team Risicomanagement
José van de Corput
Bas Pasma

SNELLER UP AND RUNNING


  • Integraal Management Systeem

    FullyInControl helpt bij het ontwikkelen van een Integraal Management Systeem IMS dat werkt. Je beheert en gebruikt standaard document templates, bouwt of gebruikt intelligente vragenlijsten voor periodieke (risico) analyses en wordt geholpen met voorbeeld KPI's. Je altijd inzicht in hoeverre je compliant bent een wet en regelgeving of aan een norm of framework.

IK WIL MEER INFORMATIE