Module Processen
nl-NLen-001

Procesmanagement

Processen

In FullyInControl kunnen processen worden ontworpen, getekend en bekeken. Processtappen in het proces-diagram kunnen worden gekoppeld aan onderdelen die in FullyInControl worden beheerd, zoals risico’s, informatiesystemen, functies, etc.

De processchema’s werken interactief. Door te klikken op een processtap wordt alle gekoppelde informatie via een informatiebalk weergegeven en er kan worden ‘doorgeklikt’ naar het gewenste gekoppelde onderdeel. Tevens kunnen werkinstructies worden toegevoegd en verbeteropties worden vastgelegd en gemanaged. Ook kunnen nieuwe versies van de processen met werkinstructies worden aangemaakt. Eerst als voorstel en later definitief. Zo is de toekomstige, huidige en vorige situatie snel en eenvoudig inzichtelijk en beschikbaar.

De functionaliteit is net zoals in het hele platform locatie onafhankelijk waardoor meerdere personen tegelijkertijd kunnen werken in een proces. Handig als je met meerdere mensen een proces bespreekt of als je op afstand wilt samenwerken. De module werkt waar nodig integraal samen met de andere FullyInControl modules. Zo inventariseer je direct de procesrisico’s en koppel je de ondersteunende informatiesystemen.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN

Ontdek wat FullyInControl voor
jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN