Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001

Met de Procesmanagement software en Kwaliteitsmanagement software van FullyInControl krijg je je processen eenvoudig beheersbaar, behaal je met gemak je ISO 9001 certificering en voldoe je aan de verwachtingen en kwaliteitseisen van de klant.

Processen

In FullyInControl kunnen processen worden ontworpen, getekend en bekeken. Processtappen in het procesdiagram kunnen worden gekoppeld aan onderdelen die in FullyInControl worden beheerd, zoals risico’s, informatiesystemen, functies, etc.

De processchema’s werken interactief. Door te klikken op een processtap wordt alle gekoppelde informatie via een informatiebalk weergegeven en er kan worden ‘doorgeklikt’ naar het gewenste gekoppelde onderdeel. Tevens kunnen werkinstructies worden toegevoegd en verbeteropties worden vastgelegd en gemanaged. Ook kunnen nieuwe versies van de processen met werkinstructies worden aangemaakt. Eerst als voorstel en later definitief. Zo is de toekomstige, huidige en vorige situatie snel en eenvoudig inzichtelijk en beschikbaar.

De functionaliteit is net zoals in het hele platform locatie onafhankelijk waardoor meerdere personen tegelijkertijd kunnen werken in één proces. Handig als je met meerdere mensen een proces bespreekt of als je op afstand wilt samenwerken. De module werkt waar nodig integraal samen met de andere FullyInControl modules. Zo inventariseer je direct de procesrisico’s en koppel je de ondersteunende informatiesystemen.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN