Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl                             VACATURES
Referenties van een aantal van

Onze klanten

Fully In Control B.V.

Ondersteunt organisaties in het succesvol bereiken van hun doelstellingen.

Sinds 2 jaar is Fully In Control B.V. actief op de markt en heeft ondertussen tal van klanten in diverse sectoren: Gemeenten, Waterschappen, Woningcorporaties, Accountants, Corporates en zelfs klanten in de energiesector. Voor iedere klant bestaat de mogelijkheid een software oplossing op maat te configureren. hierdoor is FullyInControl geschikt voor een breed scala aan organisaties en zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend.

We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken. Op deze wijze ondersteunt onze software eenvoudig de hele organisatie in het succesvol bereiken van haar doelstellingen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Lees dan hieronder verder.

Images

Bas Pasma - Gasunie

“Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien.”

Images

Robert Hutchison - De Jong en Laan

“Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn.”

Images

Jeroen Hoek - Vidomes

“Wat mij aanspreekt is de platformgedachte van FullyInControl: risicomanagement, compliance, procesmanagement werken integraal met elkaar samen en werken zeer gebruikersvriendelijk. Daarmee ondersteunt het pakket de hele organisatie in zowel de 1e, 2e en 3e lijn. De Appstore met best practices, samen met geautomatiseerde periodieke toetsen en audits maken dat wij efficiënt en effectief kunnen werken om succesvol onze doelen te bereiken.”

Images

Gemeente Haarlem

"De naam 'Fully In Control' zegt het al. We willen volledig in control zijn. Een goed werkend en gebruiksvriendelijk risicomanagementsysteem helpt daarbij. Redenen om met Fully In Control in zee te gaan zijn dan ook de gebruiksvriendelijkheid van de software, de mogelijkheid om via 'dialogen' digitaal risicosessies te houden, de modulaire opzet en overzichtelijke dashboards die direct voor management anytime zichtbaar zijn, en uiteraard uit kostenoverweging.

Images

Ingeborg Kemper - van Gent - Juva

“Wij hebben gekozen voor FullyInControl omdat het een heel breed platform is waarmee we modulair beginnen met processen, beleid en incidenten. Door de brede modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig uitbreiden met andere modules. Daarmee biedt Fully In Control een groeimodel voor onze toekomstige wensen waarin alle onderdelen integraal met elkaar samenwerken.”

Images

Carolien Doornbos - Groninger Huis

“Fully In Control is een klantgerichte organisatie die een zeer compleet en gebruiksvriendelijk software platform levert. De Kennis Apps in de kennisbanken maken dat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden maar eenvoudig gebruik kunnen maken van best practices in de corporatiesector.”

Images

Marcel beukers - Domesta

“FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning, hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control statement te kunnen afgeven.”

Images

Bastiaan van der Stoep - Gemeente Gouda

“Fully In Control kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken.”

Images

Jacqo van gastel - Thuisvester

“Wij hebben voor FullyInControl gekozen omdat het ons kan helpen meer In Control te komen met onze processen en risico’s, waardoor we sneller kunnen bijsturen en verbeteren. Deze verbeteringen moeten ertoe leiden dat we meer succesvol onze doelen bereiken.”

Images

Martijn Slot - Gemeente Haaksbergen

“Fully In Control ondersteunt ons door middel van slimme formulieren in het registreren en beheren van (gap)analyses op onze processen en informatiesystemen. Daarnaast zorgt het voor het eenvoudig kunnen registreren en rapporteren op onder andere beveiligingsincidenten, datalekken en de risico’s. Hiermee worden we optimaal ondersteund om stapsgewijs onze informatiebeveiliging In Control te krijgen.”

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN 
Instellingen wijzigen