Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
Organisaties die we helpen om

FullyInControl

te zijn of te worden!

Fully In Control B.V.

Ondersteunt organisaties in het succesvol bereiken van hun doelstellingen.

Sinds 3 jaar is Fully In Control B.V. actief op de markt en heeft ondertussen tal van klanten in diverse sectoren zoals: Gemeenten, Waterschappen, Woningcorporaties, Accountants, Corporates, zorg, ICT bedrijven en energiesector. Voor iedere klant bestaat de mogelijkheid een software oplossing op maat te configureren. hierdoor is FullyInControl geschikt voor een breed scala aan organisaties en zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend.

We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken. Op deze wijze ondersteunt onze software eenvoudig de hele organisatie in het succesvol bereiken van haar doelstellingen. Benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Lees dan hieronder verder.

Wat onze klanten van het FullyInControl platform vinden

Effectief om in control te komen

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Jordy van Heemst

Lead Auditor - Alpina Group

Alpina Groep
Gemeente Amsterdam

Gebruikersvriendelijk én flexibel

Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.

Team Risicomanagement

Snel én effectief compliant

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Leonieke van der Meer

Raad van Bestuur

Flynth accountants en adviseurs
Mitros woningcorporatie

Toegankelijk voor al onze medewerkers

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

Gysèle Brokken

Kwaliteitsadviseur

Volledig 'In Control'

"De naam 'Fully In Control' zegt het al. We willen volledig in control zijn. Een goed werkend en gebruiksvriendelijk risicomanagementsysteem helpt daarbij. Redenen om met Fully In Control in zee te gaan zijn dan ook de gebruiksvriendelijkheid van de software, de mogelijkheid om via 'dialogen' digitaal risicosessies te houden, de modulaire opzet en overzichtelijke dashboards die direct voor het management anytime zichtbaar zijn, en uiteraard uit kostenoverweging.”

Risicomanager

Gemeente Haarlem
Gasunie

Modulair te implementeren

“Binnen de Gasunie stellen wij hoge eisen aan de professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien.”

Bas Pasma

Continu 'audit ready'

“Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn.”

Robert Hutchison

Compliance Officer

Jong en Laan Accountants
Juva energie support

Een op maat gemaakt groeimodel

“Wij hebben gekozen voor FullyInControl omdat het een heel breed platform is waarmee we modulair kunnen beginnen met processen, beleid en incidenten. Door de brede modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig uitbreiden met andere modules. Daarmee biedt Fully In Control een groeimodel voor onze toekomstige wensen, waarin alle onderdelen integraal met elkaar samenwerken.”

Ingeborg Kemper - Van Gent

Specialist Kwaliteits- en Risicomanagement

Eenvoudig best practices gebruiken

“Fully In Control is een klantgerichte organisatie die een zeer compleet en gebruiksvriendelijk software platform levert. De Kennis Apps in de kennisbanken maken dat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden, maar eenvoudig gebruik kunnen maken van best practices in de corporatiesector.”

Carolien Doornbos

Manager Bedrijfsvoering

Groningerhuis
Gemeente Haaksbergen

Onze informatiebeveiliging op orde

“Fully In Control ondersteunt ons door middel van slimme formulieren in het registreren en beheren van (gap)analyses op onze processen en informatiesystemen. Daarnaast zorgt het voor het eenvoudig kunnen registreren en rapporteren op onder andere beveiligingsincidenten, datalekken en risico’s. Hiermee worden we optimaal ondersteund om stapsgewijs onze informatiebeveiliging in control te krijgen.”

Martijn Slot

Chief Information Security Officer

Meer focus op discussie en bijsturing

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk dus, ook voor degene die de inrichting van FullyInControl doet. Vragenlijsten en rapportages zijn flexibel aan te passen en geven het management en de auditcommissie overzichtelijk informatie over welke toprisico’s onze ambities raken. We besparen tijd door gemakkelijker communiceren, vastleggen en rapporteren met FullyInControl en kunnen hierdoor de focus leggen op discussie en bijsturing.”

José van de Corput

Concerncontroller

Woningcorporatie Zeeuwland

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN