Referenties van onze klanten over FullyInControl
REFERENTIES OVER FULLYINCONTROL VAN

Onze klanten


Fully In Control B.V.

Wij helpen bij het behalen van je doelstellingen

Fully In Control B.V. heeft klanten uit diverse sectoren. Denk hierbij aan woningcorporaties, gemeenten, provincies, waterschappen, accountants en diverse corporates. Ons platform heeft geschikte software edities voor ieder type organisatie, van klein tot groot.

Gelukkig zijn niet alleen wij enthousiast over onze oplossing. Lees hieronder meer over ons platform door de ogen van een aantal van onze klanten.

WAT VINDEN

Onze klanten

Images

Gasunie - Bas Pasman

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

Images

De Jong & Laan - Robert Hutchison

"Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn."

Images

Vidomes - Jeroen Hoek

"Wat mij aanspreekt is de platformgedachte van FullyInControl: risicomanagement, compliance, procesmanagement werken integraal met elkaar samen en werken zeer gebruikersvriendelijk. Daarmee ondersteunt het pakket de hele organisatie in zowel de 1e, 2e en 3e lijn. De Appstore met best practices, samen met geautomatiseerde periodieke toetsen en audits maken dat wij efficiënt en effectief kunnen werken om succesvol onze doelen te bereiken."

Images

Juva - Ingeborg Kemper - van Gent

"Wij hebben gekozen voor FullyInControl omdat het een heel breed platform is waarmee we modulair beginnen met processen, beleid en incidenten. Door de brede modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig uitbreiden met andere modules. Daarmee biedt Fully in Control een groeimodel voor onze toekomstige wensen waarin alle onderdelen integraal met elkaar samenwerken."

Images

Domesta - Marcel beukers

"FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control statement te kunnen afgeven."

Images

Gemeente Gouda - Bastiaan van der Stoep

"Fully in Control kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken."

Images

Groninger Huis - Carolien Doornbos

"Fully in Control is een klantgerichte organisatie die een zeer compleet en gebruiksvriendelijk software platform levert. De kennis Apps in de kennisbanken maken dat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden maar eenvoudig gebruik kunnen maken van best practices in de corporatiesector."

Images

Thuisvester - Jacqo van Gastel

"Wij hebben voor FullyInControl gekozen omdat het ons kan helpen meer In Control te komen met onze processen en risico’s, waardoor we sneller kunnen bijsturen en verbeteren. Deze verbeteringen moeten ertoe leiden dat we meer succesvol onze doelen bereiken."

Leer wat FullyInControl voor
jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN