Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
Als accountant altijd compliant

FullyInControl ondersteund je efficient bij het voldoen aan de WWFT en je managet je risico's op basis van SIRA

De klant en opdrachtacceptatie kan in FullyInControl geheel conform de WWFT georganiseerd worden. KYC is de basis. Het verzamelen van informatie en het proces voor de klantaanvaarding en continuatie kan volledig geautomatiseerd worden op basis van uw eigen proces. 

Risicomanagement kan geheel op basis van SIRA gebeuren. Zo kun je de integriteitswetgeving risicogebaseerd naleven. Je integriteitsrisico-analyse wordt gestructureerd opgezet en te nemen maatregelen manage je vanuit de oplossing. Met FullyInControl zorg je zo eenvoudig voor een toereikende inrichting van de integere bedrijfsvoering. SIRA kan daarbij gecombineerd worden met o.a. operationeel risicomanagement. 

Accountants In Control

Veel accountants zijn op zoek naar uitbreiding van hun dienstenportfolio. Als huisdokter van de ondernemer bent u vaak de persoon die aangesproken wordt als adviseur inzake de bedrijfsvoering. Hoe kan de onderneming zijn doelstellingen blijven waarmaken en de continuïteit waarborgen in een steeds sneller veranderende wereld? U kent het bedrijf goed en heeft vaak een langjarige relatie en veel vergelijkingsmateriaal.

Risicomanagement en Performance Management (of Risk Based Performance Management) zijn domeinen om onzekerheden in de toekomst en het behalen van de organisatiedoelstellingen te managen. Het zijn onmisbare instrumenten om de doelen van de onderneming op een gestructureerde en beheerste manier te bereiken. Op deze wijze kan je je klanten optimaal begeleiden naar meer succes!

KIJK HOE HET WERKT

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN 

Wat onze klanten van het FullyInControl platform vinden

Snel én effectief compliant

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Leonieke van der Meer

Raad van Bestuur

Continu 'audit ready'

“Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn.”

Robert Hutchison

Compliance Officer

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw accountantsorganisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN

Risicomanagement


  • KENNIS EN BEST PRACTICES

    FullyInControl helpt met een expertsysteem. Op basis van intelligente vragenlijsten worden de belangrijke standaard risico's voor een type organisatie in kaart gebracht en gewogen. Deze kunnen aangevuld worden met specifieke risico's. Aangevuld met best practices om de risico's te mitigeren met standaard maatregelen en taken om een maatregel te implementeren.

IK WIL MEER INFORMATIE
Instellingen wijzigen