Accountants
Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl   

Accountants In Control

Veel accountants zijn op zoek naar uitbreiding van hun dienstenportfolio. Als huisdokter van de ondernemer bent u vaak de persoon die aangesproken wordt als adviseur inzake de bedrijfsvoering. Hoe kan de onderneming zijn doelstellingen blijven waarmaken en de continuïteit waarborgen in een steeds sneller veranderende wereld? U kent het bedrijf goed en heeft vaak een langjarige relatie en veel vergelijkingsmateriaal.

Risicomanagement en Performance Management (of Risk Based Performance Management) zijn domeinen om onzekerheden in de toekomst en het behalen van de organisatiedoelstellingen te managen. Het zijn onmisbare instrumenten om de doelen van de onderneming op een gestructureerde en beheerste manier te bereiken. Op deze wijze kan je je klanten optimaal begeleiden naar meer succes!

KIJK HOE HET WERKT
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw accountantsorganisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN

Risicomanagement


  • KENNIS EN BEST PRACTICES

    FullyInControl helpt met een expertsysteem. Op basis van intelligente vragenlijsten worden de belangrijke standaard risico's voor een type organisatie in kaart gebracht en gewogen. Deze kunnen aangevuld worden met specifieke risico's. Aangevuld met best practices om de risico's te mitigeren met standaard maatregelen en taken om een maatregel te implementeren.

IK WIL MEER INFORMATIE
Empty
Click + to add content