Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl                             VACATURES
nl-NLen-001
WE HELPEN JE JE DOELSTELLINGEN TE HALEN

Wij helpen organisaties met intuïtieve software om in control te komen en te blijven

Fully In Control B.V.

Wij helpen bij het behalen van je doelstellingen!

Fully In Control B.V. ontwikkelt het nieuwe en zeer innovatieve cloud platform FullyInControl. Het platform voor het managen van o.a. assessments, inspecties, risico’s, kwaliteit, veiligheid en performance. De software integreert losse GRC software, Risicomanagement software, Kwaliteitsmanagement software, ISMS software, PMS software, Compliance Management software en Audit software.

We zijn een jonge organisatie van creatieve pragmatische denkers en doeners. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met moderne software-ontwikkeling en User Interaction Design. We experimenteren graag met nieuwe technologie om te kijken hoe deze een gebruiker kan helpen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken.

WAAR STAAN WE VOOR
Interactieve software

Gericht op het gezamenlijk bereiken van doelen

Efficiëntie verhogende functies

Die helpen veel tijd te besparen

Robuust SAAS platform

In een gedistribueerde fouttolerante omgeving

UX staat altijd centraal

In de basis vanuit User Interaction design opgezet

Krachtige flexibele functionaliteit

die iedere werkwijze ondersteunt

Modulaire opbouw

Je begint met wat je nodig hebt en groeit stap voor stap

En wij zijn niet alleen erg enthousiast over onze oplossing

"FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning, hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control Statement te kunnen afgeven."

Marcel Beukers Controller Governance & Compliance - Domesta

"Fully In Control kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control Statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken."

Bastiaan van der Stoep Risicomanager - Gemeente Gouda

"Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn."

Robert Hutchison Compliance Officer - De Jong en Laan

"Wij hebben voor FullyInControl gekozen omdat het ons kan helpen meer In Control te komen met onze processen en risico’s, waardoor we sneller kunnen bijsturen en verbeteren. Deze verbeteringen moeten ertoe leiden dat we meer succesvol onze doelen bereiken."

Jacqo van Gastel Controller - Thuisvester

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

Bas Pasman Gasunie

"Fully In Control is een klantgerichte organisatie die een zeer compleet en gebruiksvriendelijk software platform levert. De Kennis Apps in de kennisbanken maken dat we niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden maar eenvoudig gebruik kunnen maken van best practices in de corporatiesector."

Carolien Doornbos Manager Bedrijfsvoering - Woonstichting Groninger Huis
Marcel Beukers
Bastiaan van der Stoep
Robert Hutchison
Jacqo van Gastel
Bas Pasman
Carolien Doornbos

Bezoek ons

Havenweg 4, 6603 AS Wijchen

Fully In Control B.V. 

Hoofdvestiging Wijchen
  • Havenweg 4 A, 6603 AS Wijchen, The Netherlands
Vestiging Leusden
  • Burgemeester de Beaufortweg 18, 3833 AG Leusden, The Netherlands
  •          
Vestiging Hyderabad
  • 9th Floor, left wing Aurabindo Galaxy, Plot No 1, forming part of Sy No 83/1, Hyderabad Knowledge City, TSIIC, Raidurg Panmaktha, Serilingampally Mandal, Hyderabad, Telangana 500019.
  •          

Neem gerust contact met ons op

Contactinfo

    +31 (0)85-3019073
    Algemeen: info@fullyincontrol.nl
    Verkoop: sales@fullyincontrol.nl
    Support: support@fullyincontrol.nl

Directieteam

Het directieteam van FullyInControl heeft uitgebreide ervaring in zowel softwareontwikkeling als consultancy domeinen, zoals GRC, Performance Management en Kwaliteitsmanagement. Tevens hebben ze ervaring in het uitbouwen van organisaties tot succesvolle ondernemingen.

Frank Walraven

Directeur

Frank Walraven is oprichter van FullyInControl en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de software-industrie. Naast dat Frank werkzaam was bij Unit4, Isatis en Mactwin is hij 15 jaar Commercieel directeur geweest bij Planon. Bij Planon was hij mede verantwoordelijk voor de groei van zeer kleine lokale speler naar toonaangevende leverancier van Facilitaire Software in de wereld.

Geert Haisma

Directeur

Geert Haisma heeft meer dan 25 jaar ervaring bij Consultancy organisaties binnen het domein van Risico Management. Hij was werkzaam bij AON Risk Consulting, Berenschot en richtte hierna het bedrijf NARIS op. NARIS ontwikkelde risicomanagement software en begeleidde organisaties bij de implementatie van Risicomanagement. Geert was hier 15 jaar algemeen directeur

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN
Instellingen wijzigen