Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
WE HELPEN JE JE DOELSTELLINGEN TE HALEN

Wij helpen organisaties met intuïtieve software om in control te komen en te blijven

Fully In Control B.V.

Wij helpen bij het behalen van je doelstellingen!

Fully In Control B.V. ontwikkelt het nieuwe en zeer innovatieve cloud platform FullyInControl. Het platform voor het managen van o.a. assessments, inspecties, risico’s, kwaliteit, veiligheid en performance. De software integreert losse GRC software, Risicomanagement software, Kwaliteitsmanagement software, ISMS software, PMS software, Compliance Management software en Audit software.

We zijn een jonge organisatie van creatieve pragmatische denkers en doeners. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met moderne software-ontwikkeling en User Interaction Design. We experimenteren graag met nieuwe technologie om te kijken hoe deze een gebruiker kan helpen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken.

WAAR STAAN WE VOOR
Interactieve software

Gericht op het gezamenlijk bereiken van doelen

Efficiëntie verhogende functies

Die helpen veel tijd te besparen

Robuust SAAS platform

In een gedistribueerde fouttolerante omgeving

UX staat altijd centraal

In de basis vanuit User Interaction design opgezet

Krachtige flexibele functionaliteit

die iedere werkwijze ondersteunt

Modulaire opbouw

Je begint met wat je nodig hebt en groeit stap voor stap

Bezoek ons

Vijverlaan 21A, 6602 CX Wijchen

Fully In Control B.V. 

Hoofdvestiging Wijchen
  • Vijverlaan 21A, 6602 CX Wijchen, The Netherlands
Vestiging Leusden
  • Burgemeester de Beaufortweg 18, 3833 AG Leusden, The Netherlands
  •          
Vestiging Hyderabad
  • 9th Floor, left wing Aurabindo Galaxy, Plot No 1, forming part of Sy No 83/1, Hyderabad Knowledge City, TSIIC, Raidurg Panmaktha, Serilingampally Mandal, Hyderabad, Telangana 500019.
  •          

Neem gerust contact met ons op

Contactinfo

    +31 (0)85-3019073
    Algemeen: info@fullyincontrol.nl
 Verkoop: sales@fullyincontrol.nl
 Support: support@fullyincontrol.nl

Directieteam

Het directieteam van FullyInControl heeft uitgebreide ervaring in zowel softwareontwikkeling als consultancy domeinen, zoals GRC, Performance Management en Kwaliteitsmanagement. Tevens hebben ze ervaring in het uitbouwen van organisaties tot succesvolle ondernemingen.

Frank Walraven

Directeur

Frank Walraven is oprichter van FullyInControl en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de software-industrie. Naast dat Frank werkzaam was bij Unit4, Isatis en Mactwin is hij 15 jaar Commercieel directeur geweest bij Planon. Bij Planon was hij mede verantwoordelijk voor de groei van zeer kleine lokale speler naar toonaangevende leverancier van Facilitaire Software in de wereld.

Geert Haisma

Directeur

Geert Haisma heeft meer dan 25 jaar ervaring bij Consultancy organisaties binnen het domein van Risico Management. Hij was werkzaam bij AON Risk Consulting, Berenschot en richtte hierna het bedrijf NARIS op. NARIS ontwikkelde risicomanagement software en begeleidde organisaties bij de implementatie van Risicomanagement. Geert was hier 15 jaar algemeen directeur

FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN

Klanten in verschillende vakgebieden helpen we vooruit

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

Gysèle Brokken Kwaliteitsadviseur - WoonIn

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Leonieke van der Meer Raad van Bestuur - Flynth

We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group nu de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken.

Jordy van Heemst Lead Auditor - Alpina Group

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Team Risicomanagement Gemeente Amsterdam

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen.”

José van de Corput Concerncontroller - Zeeuwland

"Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

Bas Pasma Gasunie
Gysèle Brokken
Leonieke van der Meer
Jordy van Heemst
Team Risicomanagement
José van de Corput
Bas Pasma