Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor Integraal Risicomanagement die je helpt om gestructureerd risico’s en beheersmaatregelen in kaart te brengen.

Risico’s

FullyInControl biedt een zeer uitgebreide risicomanagement module die je helpt om gestructureerd risico’s in kaart te brengen, maatregelen te bepalen en taken te managen om de maatregelen te implementeren en te toetsen. De module ondersteunt het uitwerken van een interactieve risico bowtie met oorzaken en gevolgen en bijbehorende maatregelen.

FullyInControl kent veel standaard beoordelingsmethoden om een risico te scoren op kans en impact. Ook kunnen eigen scoringsmethoden binnen de software worden geconfigureerd. De risico module werkt nauw samen met andere modules, zodat je alles risico gestuurd kunt aanpakken. Risicomanagement wordt zo een integraal onderdeel van het managementsysteem en vergroot het succes bij het behalen van doelen. Door de integrale aanpak zorg je dat risicomanagement meer gaat leven in de organisatie en onderdeel wordt van het managementsysteem, gericht op het behalen van de organisatie doelstellingen.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN