Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
FullyInControl is ontwikkeld vanuit de visie van Risk Based Performance Management op basis van de Plan Do Check Act (PDCA) cyclus voor continu leren. Meet performance en mate van doelbereiking met de FullyInControl Performance Management software.

Strategie, Doelen, Kritieke Succes Factoren

Met de module set voor strategie en doelen werk je je strategie uit, eventueel met behulp van een interactieve strategiekaart of businessmodel canvas. Je koppelt hier je doelen en Kritieke Succes Factoren om de doelen te bereiken. De versterkende maatregelen die je bepaalt om te verbeteren op de benodigde Kritieke Succes Factoren manage je vanuit FullyInControl en de resultaten volg je met benodigde KPI’s. De modules werken waar nodig integraal samen met de andere FullyInControl modules.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN