Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Je kunt bij de meeste FullyInControl modules taken aanmaken met betrekking tot een uit te voeren activiteit bij bijvoorbeeld een risico, maatregel, incident of bijvoorbeeld een eis van een norm.

Taakmanagement

Je kunt bij de meeste FullyInControl modules taken aanmaken met betrekking tot een uit te voeren activiteit bij bijvoorbeeld een risico, maatregel, incident of bijvoorbeeld een eis van een norm. Bij een item, bijvoorbeeld een maatregel, kun je de bijbehorende taken via een kanban board managen. Je plant de taak in, verzet snel de status en bepaalt bijvoorbeeld wie de uitvoerder is. Je ziet dus direct in het kanban board wat de situatie is en past het in een sessie met betrokkenen interactief aan.

In de taken module kunnen de taken die vanuit alle modules zijn aangemaakt centraal gemanaged worden. Je kunt ze naar ieder gewenst inzicht filteren en opvolgen. Eventueel vanuit standaard filters die je regelmatig gebruikt. Vanuit de taken module zie je bij een taak weer direct waar de taak bij hoort. Bij taken kun je ook herinneringen aanmaken, zodat één of meerdere personen op basis van de geplande data een mail krijgen en een item in het notificatiecentrum, met een link om de taak direct op te vragen om deze bijvoorbeeld op te volgen of bij te werken.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN