Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Met FullyInControl kun je stap voor stap groeien naar een totaaloplossing voor het sturen van een organisatie in de richting van haar doelstellingen. De standaard en zelf samen te stellen dashboards en rapporten geven je direct inzicht in de status van verschillende management domeinen.

Dashboards & rapportages

Met FullyInControl kun je stap voor stap groeien naar een totaaloplossing voor het sturen van een organisatie in de richting van haar doelstellingen. De standaard en zelf samen te stellen dashboards en rapporten geven je direct inzicht in de status van verschillende management domeinen. Vanuit de dashboardwidgets, maar ook vanuit de MS-Word rapportages, kun je doorklikken naar detailinformatie. Je gaat dan direct naar bijvoorbeeld het risico, waar je op klikt om vervolgens alle details te bekijken. De rapportage kan zo compact blijven.

Overzichtelijke rapportages worden in MS-Word en MS-Excel gegenereerd. In MS-Word kan bijvoorbeeld de inleiding van een rapportage snel aangepast worden voor een bespreking. In MS-Excel rapportages kun je uitgebreide berekeningen, totalen, draaitabellen, grafieken en andere via Excelfuncties te genereren informatie in de standaard rapportages laten opnemen. Deze informatie kan ook direct worden gebruikt als input voor Business Intelligence tools, zoals bijvoorbeeld Power BI en Tableau.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN