Leid je klant naar blijvend succes

Veel accountants zijn op zoek naar uitbreiding van hun dienstenportfolio. Als huisdokter van de ondernemer bent u vaak de persoon die aangesproken wordt als adviseur inzake de bedrijfsvoering. Hoe kan de onderneming zijn doelstellingen blijven waarmaken en de continuïteit waarborgen in onze steeds sneller veranderende wereld. U kent het bedrijf goed en heeft vaak een langjarige relatie en veel vergelijkingsmateriaal.

Risico Management en Performance management (of Risk Based Performance Management) zijn domeinen om onzekerheden in de toekomst en het behalen van de organisatie doelstellingen, te managen. Het zijn onmisbare instrumenten om de doelen van de onderneming op een gestructureerde en beheerste manier te bereiken.


Leer wat FullyInControl voor
jouw accountantsorganisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan

VRAAG AAN

Risico Management


  • HET GEBIED VAN DE ACCOUNTANT

    Risico Management is niet nieuw voor de accountant, omdat vanuit de beroepsregels de accountant al inzicht dient te hebben in de beheersomgeving en het risico-inschattingsproces van een organisatie. Dit is echter vooral gericht op de financiële verslaglegging. Deze taak levert dus vooral (financiële)informatie over het verleden.

  • KIJKEN NAAR DE TOEKOMST

    Voor blijvend succes is het managen van de toekomst bepalend. Hierbij zijn vele niet financiële aspecten belangrijk, zoals technologische en markt ontwikkelingen, compliance, veiligheid en gezondheid, milieu en reputatie. Kennis van de risicobeheersing op deze gebieden is belangrijk.

  • KENNIS EN BEST PRACTICES

    FullyInControl helpt met een expertsysteem. Op basis van intelligente vragenlijsten worden de belangrijke standaard risico's voor een type organisatie in kaart gebracht en gewogen. Deze kunnen aangevuld worden met specifieke risico's. Aangevuld met best practices om de risico's te mitigeren met standaard maatregelen en taken om een maatregel te implementeren.

IK WIL MEER INFORMATIE