Accountants volledig In Control

Leid je klant naar blijvend succes en organiseer je KYC processen


Accountants moeten in verband met o.a. de Wwft hun klant acceptatie en continuatie proces aantoonbaar goed op orde hebben. Als je niet uit kijkt kost dit veel tijd en is snel inzicht en overzicht vaak ver te zoeken.

Daarnaast zijn veel accountants zijn op zoek naar uitbreiding van hun dienstenportfolio. Als huisdokter van de ondernemer bent u vaak de persoon die aangesproken wordt als adviseur inzake de bedrijfsvoering. Hoe kan de onderneming zijn doelstellingen blijven waarmaken en de continuïteit waarborgen in onze steeds sneller veranderende wereld. U kent het bedrijf goed en heeft vaak een langjarige relatie en veel vergelijkingsmateriaal.


Vraag een demo aan
informatie GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement

Ontdek wat FullyInControl voor
jouw accountantsorganisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN

Risicomanagement


 • risicomanagement

  HET GEBIED VAN DE ACCOUNTANT

  Risicomanagement is niet nieuw voor de accountant, omdat vanuit de beroepsregels de accountant al inzicht dient te hebben in de beheersomgeving en het risico-inschattingsproces van een organisatie. Dit is echter vooral gericht op de financiële verslaglegging. Deze taak levert dus vooral (financiële) informatie over het verleden.

 • compliance en isms

  KIJKEN NAAR DE TOEKOMST

  Voor blijvend succes is het managen van de toekomst bepalend. Hierbij zijn vele niet financiële aspecten belangrijk, zoals technologische- en markt ontwikkelingen, compliance, veiligheid en gezondheid, milieu en reputatie. Kennis van de risicobeheersing op deze gebieden is belangrijk.

 • kennis, standaarden en best practices

  KENNIS EN BEST PRACTICES

  FullyInControl helpt met een expertsysteem. Op basis van intelligente vragenlijsten worden de belangrijke standaard risico's voor een type organisatie in kaart gebracht en gewogen. Deze kunnen aangevuld worden met specifieke risico's. Aangevuld met best practices om de risico's te mitigeren met standaard maatregelen en taken om een maatregel te implementeren.

IK WIL MEER INFORMATIE