Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Met FullyInControl manage je de totstandkoming en vastlegging van het beleid van de organisatie. Je beheert versies en plant periodieke reviews waarin gekeken wordt of een beleidshoofdstuk nog wel voldoet.

Beleidsmanagement

Met FullyInControl manage je de totstandkoming en vastlegging van het beleid van de organisatie. Je beheert versies en plant periodieke reviews waarin gekeken wordt of een beleidshoofdstuk nog wel voldoet. Beleidshoofdstukken zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld de normen waarvoor dit beleid mede is bepaald. Maatregelen om een beleidshoofdstuk te implementeren zijn direct zichtbaar met de status ervan. Via de rapportage functies worden de verschillende hoofdstukken weer samengebracht in een overzichtelijke beleidsrapportage met eventuele klikbare links naar het systeem om details op te vragen. De module werkt, waar nodig, integraal samen met de andere FullyInControl modules.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN