Fully In Control B.V.

Wij helpen bij het behalen van uw doelstellingen

Fully In Control B.V. uit Leusden ontwikkelt het nieuwe en zeer innovatieve cloud platform FullyInControl. Het platform voor het managen van o.a. assessments, inspecties, risico’s, kwaliteit, veiligheid en performance. De software integreerd losse grc software risicomanagement software, kwaliteitsmanagement software, ISMS software, PMS software, comliancemanagement software en audit software. We zijn een jonge organisatie van creatieve pragmatische denkers en doeners. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met moderne software-ontwikkeling en User Interaction Design. We experimenteren graag met nieuwe technologie om te kijken hoe deze een gebruiker kan helpen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken.

De FullyInControl oplossing kan door accountants, risico adviseurs en ISO adviseurs, of direct door of met de klant ingezet worden. Samen met een klant kan een advies in actie omgezet worden en op basis van de Plan, Do, Check, Act cyclus continu aan verbetering worden gewerkt. FullyInControl wordt ingezet van MKB ondernemingen, gemeenten, zorg instellingen tot multinationals. Altijd gericht op een organisatie Fully In Control.

 

Fully In Control software voor risico management  

Wilt u weten wat de FullyInControl oplossing voor uw organisatie kan betekenen, of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, neem dan snel contact op en wij helpen u graag op weg naar meer succes.