Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Binnen de module Kengetallen worden KPI’s, KRI’s en KCI’s uit andere modules geaggregeerd om zo een (samengestelde) indicator te berekenen. Tevens is de Monte Carlo simulatie, die o.a. gebruikt wordt voor het berekenen van het weerstandsvermogen van de organisatie, onderdeel van de module.

Kengetallen

Binnen de module kengetallen worden KPI’s, KRI’s en KCI’s uit andere modules geaggregeerd om zo een (samengestelde) indicator te berekenen. Tevens is de Monte Carlo simulatie, die o.a. gebruikt wordt voor het berekenen van het weerstandsvermogen van de organisatie, onderdeel van de module. Met de Monte Carlo simulatie bepaal je hoeveel geld je organisatie nodig heeft om de geselecteerde restrisico’s af te kunnen dekken. Restrisico’s zijn de risico’s die niet of niet voldoende door beheersmaatregelen worden gemitigeerd. Deze simulatie geeft tevens met behulp van een gevoeligheidsanalyse weer wat het aandeel van ieder individueel risico is in de benodigde weerstandscapaciteit.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN