Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
In de Contracten module van FullyInControl beheer je alle contracten en overeenkomsten. Je bewaakt eenvoudig de afspraken en opzegtermijnen.

Contracten

In de Contracten module van FullyInControl beheer je alle contracten en overeenkomsten. Je bewaakt de afspraken en opzegtermijnen. FullyInControl stuurt automatisch herinneringen als er iets met het contract moet gebeuren, met een link die je direct naar de contractgegevens stuurt. In combinatie met de issue en incidenten module leg je problemen met het contract vast. Periodieke assessments naar de partij waarmee een contract of overeenkomst is gesloten worden direct vanuit de contractmodule verstuurd om te kijken of de partij nog steeds aan alle voorwaarden voldoet die overeengekomen zijn.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN