Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures
nl-NLen-001
Als ondersteuning in andere modules kunnen in de Asset module van FullyInControl gegevens over bezittingen worden vastgelegd.

Assets, bezittingen

Als ondersteuning in andere modules kunnen in de Asset module van FullyInControl gegevens over bezittingen worden vastgelegd. Per type asset zijn specifieke gegevens vast te leggen. Bijvoorbeeld over vastgoed, installaties, machines, het wagenpark en zelfs kunst. Ook zijn eigen types toe te voegen en bepaal je wat er geregistreerd moet worden. De gegevens leg je onder andere vast voor ondersteuning van het managen van verzekeringspolissen, een business continuity plan, processen en bijvoorbeeld incidenten. Ook kan bij de kritieke assets met de uitgebreide risicomanagement functionaliteit van FullyInControl een risico inventarisatie worden uitgevoerd en maatregelen worden bepaald om de risico’s op een asset te mitigeren.

TERUG NAAR OPLOSSINGEN
FullyInControl is de pragmatische oplossing voor (GRC) Governance, Risk en Compliance, , Risicomanagement, Compliance Management, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management vraagstukken inclusief KPI’s, audits & inspecties, KYC, ISMS en PMS.

Ontdek de toegevoegde waarde van het FullyInControl platform voor jouw organisatie!

Vraag onze informerende brochure aan.

VRAAG AAN