Ons platform is goed ontvangen in 2019 | FullyInControl - Kennis, Blog en Nieuws
Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl   


19dec

Ons platform is goed ontvangen in 2019 en in 2020 gaat iedereen nog veel meer van ons horen!

Frank Walraven | Nieuws | | Bekeken (1573) | TERUG|

Ons platform heeft zich dit jaar ontwikkeld tot een volledig GRC, Informatiebeveiliging (ISMS), Kwaliteitsmanagement en audit oplossing. Met een groot aantal kennispartners hebben we daarnaast een groot aantal best practices ontwikkeld die direct in de software toegepast kunnen worden. Iedereen is enthousiast en wij al helemaal. We staan klaar om van 2020 een mooi succesvol jaar te maken samen met alle bestaande en nieuwe klanten en partners.

Iedereen bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en in het bijzonder aan alle mensen die tijd hebben geïnvesteerd om ons Platform te testen en nog beter, makkelijker en flexibeler te maken voor de toekomst.

Frank Walraven & Geert Haisma (en ons enthousiaste team)

Over de auteur

Frank Walraven

Frank Walraven

Frank Walraven is de oprichter en directielid van Fully In Control B.V.. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam bij bedrijven die actief zijn in de software-ontwikkeling. Binnen deze organisaties heeft Frank veel kennis opgedaan met het bouwen van pragmatische en intuïtieve software-oplossingen. Frank heeft daarnaast uitgebreide interesse in en kennis van Performance Management en Risico Management. Frank is op dit gebied actief met het ontwikkelen van methodieken die organisaties beter kunnen sturen en helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

Empty
Click + to add content