21dec

Een mooi 2021 toegewenst

Marketing FullyInControl | Nieuws | | Bekeken (291) | TERUG|

Het afgelopen jaar 2020 was voor ons een jaar van flinke groei. Groei in de ontwikkeling van ons steeds completere platform voor GRC, ISMS, PMS, Audit, Kwaliteits- en procesmanagement. Groei in het aantal Apps met kennisbanken vol met best practices die we met onze partners ontwikkelen en die onze klanten ontzorgen. Groei in het aantal medewerkers en versterking van ons team. Groei in het aantal klanten dat enthousiast is over onze moderne en gebruiksvriendelijke oplossing. Groei in het aantal markten in de publieke sector, finance en accountancy, uitzendbranche, energiesector en corporate clients. Groei ondanks de fysieke Corona beperkingen doordat we onze dienstverlening naar volledig online hebben kunnen omzetten.

Onze groei is te danken aan onze klanten die vertrouwen stellen in ons en ons platform, aan onze partners die in co-creatie hun kennis delen in  de Kennis Apps en aan ons team dat voortdurend inspeelt op nieuwe klantwensen. Wij geloven dat deze samenwerking essentieel is voor een goed product dat klanten optimaal kan ondersteunen en ontzorgen om succesvol hun doelen te bereiken.

Vanuit de directie van Fully in Control willen we graag onze klanten, partners en ons team bedanken om het gebruik van Fully in Control tot een succes te maken. Wij verheugen ons dan ook op 2021 om met elkaar verder te bouwen aan die mooie ontwikkelingen.

Frank Walraven en Geert Haisma

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

Empty
Click + to add content