Help mee om van FullyInControl de toonaangevende management software leverancier van Europa te maken!

Fully in Control is een jonge organisatie met een sterke ambitie. Wij ontwikkelen het moderne cloud platform FullyInControl. FullyInControl is toonaangevende software waarmee bedrijven integraal hun organisatie kunnen verbeteren en met meer succes hun doelen kunnen bereiken. Wij bieden modules en functionaliteiten op de vlakken van onder andere risicomanagement, compliance, procesmanagement, kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging/ISMS, AVG/PMS, audits en performance management.

Ons platform is door zijn moderne architectuur eenvoudig configureerbaar en daarmee, zonder te programmeren, op de wensen van onze klanten aan te passen. Naast de functionaliteit beschikt FullyInControl over een Appstore waarin kennispartners Kennis Apps kunnen plaatsen met standaarden en best practices. Deze kennis Apps helpen klanten om bijvoorbeeld hun processen, informatiebeveiliging, compliance of risico’s op orde te krijgen. Hiermee bouwt Fully In Control samen met haar partners een modern zakelijk ecosysteem. Ons platform is in 2019 op de Nederlandse markt geïntroduceerd en zal de komende jaren internationaal worden uitgerold.

18 feb, 2021
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij ons team komen versterken als Medior/Senior Consultant? Laat het ons weten en stuur ons je cv en motivatie.
Lees meer