Corporatie In Control

FullyInControl is de oplossing voor corporaties om eenvoudig en effectief ‘In Control’ te komen. De oplossing ondersteunt woningcorporaties met een platform en kennis apps, waarmee corporaties worden ontzorgd en ondersteund . Fully in Control ondersteunt een corporatie o.a. met de volgende functionaliteit:

·      Strategie en doelen (inclusief interactieve strategiekaart)

·      Procesmanagement

·      Risicomanagement

·      Verzekeringen

·      Controls en toetsen (geautomatiseerd inplannen)

·      Audit (geautomatiseerd inplannen)

·      Compliance

·      Informatiebeveiliging (BIC)

·      AVG en verwerkingsregister

·      Uitgebreide dashboard en rapportage functionaliteit

De kracht van Fully in Control is dat alle modules integraal met elkaar samenwerken en de basis bieden om een ‘In Control Statement’ geautomatiseerd te kunnen genereren.

De procesgerichte audits van FullyInControl kunnen worden gebaseerd op de CORA 4-standaarden voor woningcorporaties, maar ook op basis van zelf ontwikkelde processen. 

In samenwerking met het CCC platform voor Corporaties zijn op basis van CORA 4 best practices uitgewerkt van werkprocessen met risico’s, maatregelen en toetsen en als standaarden in de FullyInControl software beschikbaar. 

Zo kan vanuit standaarden, een eigen control-framework opgezet worden als basis voor het in control statement.


Klik voor een demonstratie

IN CONTROL MET DE CCC KENNIS APP

Vanuit de Controllers Circle Corporaties is een Kennis App ontwikkeld op het FullyInControl platform om best practices te delen van proces tot audit. Hierdoor hoeven corporaties niet allemaal zelf het wiel uit te vinden en leren van elkaar.

Ook kleinere corporaties zonder OOB status worden door deze App volledig ondersteund in het eenvoudig opzetten van een management control framework met een hoge standaard. Dat is het voordeel van gebruik te maken van kennis en ervaring van andere corporaties.


Download de flyer FullyInControl CCC Kennis App