Fully In Control ondersteunt uw

organisatie bij het behalen van de doelstellingen

Wilt u een Risico, Compliance of Kwaliteitsmanagement opzetten, of periodiek audits of controles uitvoeren ondersteund door KPI's, FullyInControl maakt dit op een pragmatische manier mogelijk.

Of het nu om een MKB onderneming gaat, een overheidsinstelling, zorginstelling of corperate. Met Fully In Control implementeert u een management systeem gericht op het behalen van uw organisatie, programma of project doelstellingen.

U kunt met Fully In Control in samenwerking met een adviseur of zelfstandig een management systeem implementeren. Hiermee start u een continu verbeteringsproces waarbij uw doelstellingen centraal staan.

 

 

 

 

 

 

"Single Try Learning"

Bij de ontwikkeling van Fully In Control wordt uitgebreid aandacht besteed aan User Interaction Design (UX). Dit betekent dat samen met eindgebruikers naar een gebruikersinterface wordt gewerkt die eenvoudig en snel te doorgronden is.

Het doel is dat onze software onderdeel wordt van het dagelijks management proces. Een grote groep mensen moet er dus mee kunnen werken. Daarom optimaliseren we de gebruikersinterface continu gericht op "Single Try Learning". Dat betekent dat we er naar streven dat een gebruiker na één keer proberen een functie begrijpt. 

Daarbij beogen we wel een systeem met rijke functionaliteit. Want iedere organisatie heeft specifieke wensen. 

FullyInControl ondersteunt o.a. bij:

 •  het inventariseren en wegen van risico's, het bepalen van maatregelen en het plannen van taken om deze maatregelen te implementeren;
 • het implementeren van een kwaliteitsmanagement systeem eventueel gebaseerd op een ISO norm met ondersteuning van certificeringseisen;
 • performance management, met Key Succes Factoren (KSF's) voor het behalen van doelstellingen en initiatieven met taken om de KSF's te versterken;
 • het periodiek controleren en/of auditen of uw organisatie of processen aan alle (wettelijke) eisen voldoen waardoor u altijd inzicht heeft of u compliant bent;
 • Het definieren van KPI's en KRI's om de voortgang van activiteiten te monitoren.


Meer informatie   

SNELLER UP AND RUNNING

 • STANDAARDEN & BEST PRACTICES

  In FullyInControl kunt u gebruik maken van standaarden en best practices om snelle slagen te maken bij het opzetten van uw managementsysteem. Ook kunt u eigen templates ontwikkelen of bestaande aanpassen waarmee u zorgt dat bijvoorbeeld meerdere vestigingen op eenzelfde wijze werken.

 • DUURZAAM SUCCES

  FullyInControl helpt bij het identificeren van risico's en het bepalen en implementeren van mitigerende maatregelen. Of u werkt in de software uw strategie uit naar doelstellingen met initiatieven om de Key Succes Factoren hiervan te versterken. Met KPI's monitort u de status van maatregelen en initiatieven, zodat u altijd in control bent en uw organisatie managet richting duurzaam succes.

 • MANAGEMENT SYSTEEM

  FullyInControl helpt bij het ontwikkelen van een managementsysteem dat werkt. U beheert en gebruikt standaard document templates, bouwt of gebruikt intelligente vragenlijsten voor periodieke (risico) analyses en wordt geholpen met voorbeeld KPI's.

              Contact opnemen