Groei van deeloplossing naar totaaloplossing,

zodat u uw organisatiedoelstellingen bereikt!

FullyInControl kan specifiek ingezet worden voor bijvoorbeeld een

Onze visie is echter dat een goed management systeem alle management aspecten samenbrengt in één oplossing. Daarbij moeten de verschillende aspecten onderdeel gaan vormen van het dagelijks management proces.

Voor het behalen van doelstellingen moet daarbij bijvoorbeeld niet alleen ingezoomd worden op de Key Succes Factoren waarmee de doelstellingen van een project, programma of een organisatie gehaald kunnen worden, maar ook op de risico's die hier invloed op hebben.

Met FullyInControl kunt u stap voor stap groeien naar een totaaloplossing voor het sturen van een organisatie in de richting van haar doelstellingen. Zodat één dashboard inzicht geeft in de status van verschillende management domeinen. En op één plek inzicht is in de status van alle initiatieven en maatregelen om het behalen van de organisatie doelstellingen te verzekeren. Maar het is natuurlijk ook uitermate geschikt om alleen risico's en compliance te managen.

 

 

 

Risico Management, Kwaliteit Management, Performance Management, Informatie beveiliging

 

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen waar mogelijk componenten audits & inspecties

Uitgebreide autorisatie functies

houden het voor iedereen eenvoudig

De gebruikersrollen die aan een gebruiker in FullyInControl toegekend worden, zorgen ervoor dat een basis gebruiker die maar af en toe met de oplossing werkt, een zeer eenvoudige gebruikersinterface krijgt aangeboden met beperkte functionaliteit en beperkte toegang tot modules. 

Een expert gebruiker integendeel krijgt, afgestemd op zijn of haar behoefte een groot aantal modules met zeer uitgebreide functionaliteit aangeboden.

Zo past de oplossing zich aan ieders behoefte en niveau aan.

De gebruikersrollen zijn zelf samen te stellen en toe te kennen


Klik hier indien u een demonstratie wilt

Duurzame groei en succes

Voor blijvend succes is het integraal managen richting toekomstige ontwikkelingen bepalend. Hierbij zijn vele financiële maar ook vooral niet financiële aspecten belangrijk, zoals:

  •  technologische en markt ontwikkelingen
  •  innovatie
  •  compliance
  •  ontwikkeling van medewerkers
  •  informatiebeveiliging
  •  veiligheid & gezondheid
  •  milieu 
  •  reputatie etc.

Initiatieven en risicobeheersing op deze gebieden zijn daarom essentieel om in de toekomst succesvol te blijven.

Wilt u weten hoe u met FullyInControl stap voor stap een integraal managementsysteem kunt opzetten voor duurzame groei en succes, neem dan snel contact op of vraag meer informatie aan. 


Contact- of informatieaanvraag