Meld je aan als

RiskInControl Netwerk Adviseur

RiskInControl werkt voor Risico en Business Continuity managementadvisering samen met zelfstandige consultants en consultancy organisaties. Binnen projecten brengt RiskInControl deze partners in contact met klanten. Partners die door RiskInControl worden ingeschakeld dienen aan een aantal eisen te voldoen. Ze moeten het door RiskInControl aangeboden opleidingsprogramme hebben gevolgd of aantoonbare ervaring hebben met het adviseren van organisaties op het gebied van Risico Management en/of Business Continuity Management. Daarnaast moet een training doorlopen zijn met betrekking tot de werking van het RiskInControl software platform.

 

 

 


RiskInControl is continu op zoek naar netwerk consultants met aantoonbare ervaring in Risico Management en Business Continuity Management advisering. Zo bouwen we door heel Nederland een newerk van specialisten. Hierbij tevens kijkend naar specifieke ervaring gericht op bepaalde branches of type organisaties. RiskInControl werkt met Netwerk consultants samen en biedt ze tevens interresante mogelijkheden om de RiskInControl oplossing in eigen projecten in te zetten. Daarnaast is er een samenwerkings portal opgezet waar RiskInControl specialisten en netwerk partners informatie met elkaar kunnen uitwisselen. 

Wij geloven in samenwerking. In deze steeds sneller veranderende wereld moet je de handen ineen slaan om voorop te blijven lopen. Zo willen we met de juiste partnerships betere oplossingen creëren en in de markt zetten. Vul snel het onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op om verder met u van gedachte te wisselen.CONTACT