Leid uw klant naar blijvend succes

Veel accountants zijn op zoek naar uitbreiding van hun dienstenportfolio. Als huisdokter van de ondernemer bent u vaak de persoon die aangesproken wordt als adviseur rondom de bedrijfsvoering. Hoe kan de onderneming zijn doelstellingen blijven waarmaken en de continuïteit waarborgen in onze steeds sneller veranderende wereld. U kent het bedrijf goed en heeft vaak een langjarige relatie en veel vergelijkingsmateriaal.

Risico Management en Performance management (of Risk Based Performance Management) zijn domeinen om onzekerheden in de toekomst en het behalen van de organisatie doelstellingen, te managen. Het zijn onmisbare instrumenten om de doelen van de onderneming op een gestructureerde en beheerste manier te bereiken.

 

Enkel Risico Management

Of naar Risk Based Performance Management

Risico Management staat bij veel organisaties in de kinderschoenen en biedt daarom veel kansen maar vraagt ook om specifieke kennis.

RiskInControl levert een innovatief platform met een advies en kennissysteem en een managementomgeving waarmee u uw opdrachtgevers stap voor stap begeleidt om Risico Management op te pakken.

RiskInControl is gebaseerd op het FullyInControl platform. Hiermee kan in dezelfde omgeving bijvoorbeeld  Performancemanagement opgepakt worden. Met een integrale aanpak, ook wel Risk Based performance Management genoemd, bestendigt u het succes van uw klant.

Het eindresultaat voor uw klant is een robuustere strategie waarin op een risicobewuste manier resultaat wordt bereikt. De balans tussen risico en rendement moet hierbij kloppen.

 

Klik hier voor meer informatie over een integrale aanpak en de FullyInControl oplossing

Met RiskInControl bouwt u een nog duurzamere relatie met uw klanten op door meer toegevoegde waarde te leveren gericht op succes. Wilt u met ons verkennen hoe u met RiskInControl uw dienstverlening verder kunt ontwikkelen, neem dan direct contact op en/of vraag meer informatie aan.


Contact- of informatieaanvraag   

Er is een fout opgetreden. Fout: DNNGO.xBlog.DashBoard is op dit moment niet beschikbaar.