Risk In Control

Wij helpen bij het behalen van doelstellingen

RiskInControl is ontwikkeld op het nieuwe en zeer innovatieve cloud platform FullyInControl. Het platform voor het managen van o.a. assessments, inspecties, risico’s, kwaliteit, veiligheid en performance. RiskInControl is de risico management oplossing van Fully In Control B.V. uit Doetinchem. We zijn een jonge organisatie van creatieve pragmatische denkers en doeners. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met moderne software-ontwikkeling en User Interaction Design. We experimenteren graag met nieuwe technologie om te kijken hoe deze een gebruiker kan helpen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken.

De FullyInControl oplossing kan door accountants, risico adviseurs en ISO adviseurs, of direct door of met de klant ingezet worden. Samen met een klant kan een advies in actie omgezet worden en op basis van de Plan, Do, Check, Act cyclus continu aan verbetering worden gewerkt. FullyInControl wordt ingezet van MKB ondernemingen, gemeenten, zorg instellingen tot multinationals. Altijd gericht op een organisatie Fully In Control.

 

 

 

Fully In Control software voor risico management  

Wilt u weten wat de RiskInControl oplossing voor uw organisatie kan betekenen, of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, neem dan snel contact op en wij helpen u graag op weg naar meer succes.