X

Risk In Control, De cloud oplossing voor Assessments, audits, inspecties, Risico Management, Compliance management, kwaliteitsmanagement en performance management gericht op het halen van de organisatie doelstellingen
 
­

Risico-inventarisaties, risico, compliance en Business Continuity Management

Risk In Control is een nieuw en innovatief assessment/inspectie & risico management platform in de cloud. Het platform biedt het ideale gereedschap om risico inventarisaties uit te voeren, risico's te analyseren en gewenste maatregelen te implementeren, hierbij geholpen door standaarden en best practices. Ook kan RiskInControl u ondersteunen met trainingen op het gebied van Risico Management en de inzet van aangesloten consultants.
Risk In Control ondersteunt assurantie en risico management adviseurs en organisaties bij het in Control brengen van de organisaties. Gebruiksgemak en pragmatiek staat hierbij centraal. de RiskIncontrol software werkt eenvoudig en is altijd en overal vanuit de cloud toegankelijk.
Vraag snel meer informatie aan   

Bekijk in 2 minuten hoe RiskInControl kan worden ingezet!

 

 
­

Risk In Control: Risico Management

Ondersteund door standaarden & best practices

Bij eenzelfde branche of type organisatie zijn 60 tot 80% van de risico’s vergelijkbaar. RiskInControl heeft een kennisbank waarin deze standaard risico’s met maatregelen uitgewerkt zijn. Na het doornemen van een risico-inventarisatie met vragen genereert RiskInControl automatisch een lijst met belangrijke en relevante risico’s met maatregelen voor een betreffende organisatie.

Vervolgens kunt u de risico’s en maatregelen zelf aanvullen met risico’s die specifiek voor een organisatie van toepassing zijn en alternatieve maatregelen om de oorzaken of gevolgen van een risico aan te pakken.

Het implementeren van gekozen maatregelen kan via de oplossing gemanaged worden. Ook kunen bestaande maatregelen geaudit worden om de effectiviteit te beoordelen. Zo kan bijvoorbeeld gekeken worden of een afgesloten verzekering wel voldoet.

Bent u geïnteresseerd in de RiskInControl oplossing neem dan direct contact met ons op of vraag meer informatie aan.


Lees meer   

Risico Management en Business Continuity Management

Het advies- en samenwerkingsplatform voor assurantieadviseur, accountant en risico management adviseur

Voor complexe klanten en projecten,

schakelt u een RiskInControl Netwerk consultant in

Met Risk In Control bent u in staat om een klant goed te adviseren op het gebied van Risico Management. Sommige grote of complexe klanten of projecten vragen echter meer aandacht. Hier wilt u geen Risico Lopen. In die situaties kunt u een onafhankelijke RiskInControl Netwerk consultant inschakelen. De specialist met jarenlange ervaring.

Risk In Control werkt samen met onafhankelijke consultants in heel Nederland met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Risico Management, Business Continuity Management en natuurlijk het RiskInControl platform. Heeft u voor een project behoefte aan specialitische kennis en ervaring dan kan Risk In Control de juiste man of vrouw aan u voorstellen. Wij zoeken de juiste fit tussen type project en de ervaring van een Risk In Control Netwerk consultant. Wij brengen u waarmogelijk in contact met een consultant met specifieke kennis en ervaring van de branche waarin een klant of project zich begeeft, zoals de bouw, Industie, onderwijs, gemeenten en verzorgings- of ziekenhuizen.

  

 

Voor PC, Tablet en Smartphone

Risk In Control is voor mobiel gebruik gebouwd en dus touch geoptimaliseerd, zodat u onderweg snel en eenvoudig vragenlijsten of audits kunt doornemen en gegevens kunt bijwerken.
Terug achter uw bureau gaat u verder met het verwerken van de gegevens achter een PC. U kiest het apparaat dat het best bij uw activiteiten past. U kunt ook met meerdere personen aan hetzelfde project werken, waarbij continu alle wijzigingen naar alle deelnemers worden gepushed.

Eenvoudige interface
De software heeft een duidelijke eenvoudige gebruikersinterface, gericht op het met zo min mogelijk handelingen verwerken van gegevens
 
Op ieder apparaat
Er is een gebruikersinterface voor ieder apparaat. Zo kunnen vragenlijsten via telefoon of tablet worden afgehandeld en kan uitgebreid beheer via een PC verlopen.
 
 

Optimale beveiliging geeft een gerust gevoel

De riskInControl cloud oplossing en infrastructuur biedt sterke waarborgen om de privacy en data van onze klanten te beschermen. Alle data wordt opgeslagen in gecertificeerde datacenters. Er is bij de ontwikkeling van onze oplossing met beveiliging in het achterhoofd gestart. Wij spreken over Security By Design. Een aantal van de maatregelen die getroffen zijn om uw data binnen onze omgeving optimaal te beschermen: 

  • Ondersteuning van Multi Factor Autenticatie (wachtwoord en extra token).
  • Communicatie van data over het internet met sterkste TLS-SSL encryptie
  • Encrypted database en bestanden
  • Gecertificeerd datacenter: ISO 27001, SOC(2), PCI L1, Sarbanes-Oxley etc.


Lees meer