Het hele GRC proces

eenvoudig actiegericht gemanaged

Met FullyInControl maakt u governance risk en compliance management (GRC) eenvoudig beheersbaar en u zorgt dat het ook werkelijk wat oplevert. U brengt makkelijk risico’s in kaart en managed de implementatie van gekozen maatregelen. Als efficiente RegTech oplossing controleert u via compliance tests, audits, inspecties of assessments of maatregelen werkelijk effectief zijn en of de organisatie compliant is aan wet en regelgeving. 

Met FullyInControl is er altijd inzicht of u aan wet en regelgeving voldoet. Of het nu om  uw ISMS gaat voor Informatiebeveiliging en de AVG gaat of ARBO wetgeving, milieurichtlijnen, voedselveiligheid of andere regelgeving betreft. Het systeem past zich aan uw wensen en situatie aan en maakt als moderne Regtech oplossing het volledige complianceproces uitermate efficiënt. Tevens heeft u altijd inzicht in de situatie, zoals zijn tests en audits uitgevoerd, wat is de status van maatregelen en in hoeverre wordt aan regelgeving voldaan. Zo zorgt u eenvoudig dat u altijd in control bent.

 

 

 

Compliance verder professionaliseren

en de cost of compliance aanzienlijk beperken

FullyInControl helpt u om snel te voldoen aan externe en interne wet- en regelgeving. Bij interne compliance gebieden valt te denken aan strategische doelstellingen en interne normen & waarden en beleid. FullyInControl helpt om efficient vanuit regelgeving, frameworks en normen tot duidelijk beleid en maatregelen te komen.

Vanuit FullyInControl heeft u vervolgens direct inzicht in de status van uw risicomanagement met beheersmaatregelen, compliance tests, issues en taken zonder dat u een brei aan spreadsheets hoeft door te nemen. Met de Compliance functionaliteit van FullyInControl:

 • verlaagt u de cost of compliance aanzienlijk
 • krijgt u grip op en inzicht in wet- en regelgeving die van toepassing is
 • vertaalt u wet & regelgeving naar beleid en bedrijfsvoering
 • heeft u direct inzicht in hoeverre de eisen van een norm, wetgeving of een framework gedekt worden door beheersmaatregelen
 • Uw heeft direct inzicht in hoeverre uw risico's effectief gemitigeerd worden
 • heeft u direct inzicht in de status van en de effectiviteit van beheersmaatregelen
 • heeft u direct inzicht in de status van interne audits en tests op beheersmaatregelen
 • plant en bewaakt u de uitvoering van compliance-tests en interne audits
 • levert u snel en overzichtelijk benodigde gegevens aan voor een externe audit
 • heeft u snel inzicht en transparantie en bent u snel met compliance in control


Klik hier indien u een demonstratie wilt

Met FullyInControl brengt u risico's in kaart en managet ze op basis van een interactieve bowtie

U kunt met FullyInControl enkel risico's managen of Governance Risk en Compliance management (GRC) integraal implementeren. Binnen Risk Management maakt u met een interactief bowtie diagram, gecombineerd met een modern kanban board, het gehele GRC proces agile. U visualiseert hiermee een situatie en de status van maatregelen. Eenvoudig worden door het verslepen van maatregelen beslissingen genomen. Dit kan door meerdere personen tegelijkertijd in dezelfde bowtie. Wijzigingen worden direct bij iedereen op het scherm doorgevoerd. Dit maakt echt interactief werken mogelijk. Zelfs op afstand.

U brengt oorzaken en gevolgen van risicogebeurtenissen snel in kaart en kiest en managet de maatregelen. Waar mogelijk kunt u gebruik maken van standaarden en best practices. U geeft risico’s snel een eigenaar en plant en wijst de uitwerking van maatregelen toe aan medewerkers of externen. Indien nodig worden ze geïnformeerd door een mail met een directe link naar de maatregel. Een maatregel kan vervolgens voorzien worden van taken, documenten en andere benodigde informatie. Ook kan een assessment of audit worden toegevoegd om de maatregel periodiek te toetsen op de effectiviteit. Zo is uw organisatie altijd in control.

Interractief bowtie diagram

Zelf samen te stellen dashboards geven direct inzicht in een situatie

 
 
 

U stelt met FullyInControl snel en eenvoudig eigen dashboards samen of maakt gebruik van standaard dashboards. Zo heeft iedereen snel inzicht in de mate waarin de organisatie of een project in control is. Dit maak de communicatie met stakeholders uitermate helder en efficiënt.

U klikt in de dashboards op items en krijgt direct details. U drillt down naar een risico, activiteit of issue waar u meer informatie over wilt opvragen. Zo kunt u hier direct mee aan de slag.

U heeft keuze uit verschillende grafieken, radardiagrammen, lijsten met items die aandacht behoeven en bijvoorbeeld verschillende risico heat-maps (risico matrix). Zo maakt u inzichtelijk wat er nog moet gebeuren. Welke risico’s aandacht vragen. Welke issues voortgekomen zijn uit de laatste audits en welke activiteiten achterstallig zijn.

Overal waar u bent

Snel op de hoogte en een aanpassing doorgevoerd

De FullyInControl modules zijn direct op uw smartphone op te roepen. Kijk wat de status van een test is. Voer een audit snel via uw telefoon uit. Kijk wat de status is van maatregelen of de uitkomst van een risico dialoog. Voeg snel een belangrijk risico toe die in u opkomt en koppel het aan een betreffend proces etc. 

Met FullyInControl bent u overal in staat om al uw gegevens op te vragen, te bewerken en of toe te voegen via een eenvoudige interface op uw smartphone of tablet. Volledig touch geoptimaliseerd zoals u van een moderne app verwacht. U heeft snel en overal inzicht hoe alles ervoor staat. U bent zo overal volledig in control

 
GRC rapportages

MS-Word rapportages in uw eigen huisstijl


Overzichtelijke rapportages worden in MS-Word gegenereerd, zodat bijvoorbeeld de inleiding in een rapportage snel aangepast kan worden voor een bespreking. Of het nu om lijsten of om een management rapportage gaat. Rapportages zijn naar eigen inzicht samen te stellen met uitgebreide functies.

Net als in dashboards voorziet FullyInControl onderdelen in het rapport van hyperlinks om achtergronden over risico’s, regelgeving, maatregelen issues of acties op te vragen in de software. De rapportage blijft compact en wil je meer weten dan klik je op de hyperlink om alle details over een item in de software op te vragen en door te nemen. 


Contact- en/of informatieaanvraag   

Deel of totaaloplossing

GRC processen raken vele andere management domeinen. FullyInControl combineert daarom een groot aantal management domeinen in 1 oplossing.  Zo kun je langzaam naar een totaaloplossing groeien. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoeften van een organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Een integrale oplossing biedt vele voordelen:

 • Alle modules werken integraal samen GRC, kwaliteitsmanagement software en onze ISMS functionaliteit
 • Gezamenlijk gebruik van gegevens
 • Combineren en delen componenten audits & inspecties
 • Overkoepelend managen van activiteiten
 • 1 integraal management dashboard
 • Identieke werking voor alle deeloplossingen (kleine leercurve)
 • etc.

 

 • “De reden voor mij om over te stappen naar Fully in Control was dat het systeem gebruiksvriendelijk is en met medewerkers mee kan denken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning hetgeen helpt om op tal van terreinen (Fully) In Control te worden en een In Control statement te kunnen afgeven.”

  Marcel Beukers — Controller Governance & Compliance - Domesta
 • “Fully in Control onderscheidt zich niet alleen met haar gebruiksvriendelijke interface en mooie en moderne functionaliteit, maar het platform kan ook meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken. De gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. Dit brengt voor ons efficiency, geeft meer inzicht en bespaart kosten.”

  Bastiaan van der Stoep — Risicomanager - Gemeente Gouda
 • “Het Fully in Control platform kan met ons meegroeien voor alle compliance activiteiten waaronder bijvoorbeeld SIRA, Wwft, AVG. Maar ook voor de ISO 27001 en kwaliteitsmanagement. Maatregelen worden maar 1 keer geregistreerd en gemanaged en zijn direct gekoppeld aan ons beleid en aan de verschillende wetten en normen waar we aan willen en moeten voldoen. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn.”

  Robert Hutchison — Compliance Officer - De Jong en Laan