PARTNERMIDDAG

FullyInControl partnermiddag

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Fully In Control en wilt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het effectief en eenvoudig managen van o.a. risico's, compliance en kwaliteit ervaren, bezoek dan de FullyInControl partnermiddag voor (potentiele) partners!

Het afgelopen jaar hebben veel nieuwe ontwikkelingen rondom FullyInControl plaatsgevonden waar wij en onze gebruikers erg enthousiast over zijn. FullyInControl wordt gezien als het state-of-the-art cloud platform om separaat of integraal doelstellingen, risico’s, kwaliteit, compliance, informatiebeveiliging, compliance tests en audits in 1 systeem te managen. De oplossing die u en uw opdrachtgevers werkelijk helpt om advies in actie om te zetten en echt in control te komen, ondersteund door vele best practices.

Er zijn een groot aantal nieuwe modules en functies ontwikkeld en we hebben onder andere een innovatief concept geïmplementeerd om integraal verschillende normen en wet en regelgeving via de applicatie te managen en in beleid om te zetten. 

 Klik om te vergroten!

FullyInControl biedt een oplossing waarmee u uw projecten op een succesvolle manier oppakt en afrond. Daarnaast biedt FullyInControl de mogelijkheid om de relatie met de klant te onderhouden.

Wij willen alle (potentiële) FullyInControl partners uitnodigen om met ons te kijken en verder te praten over de ontwikkelingen van ons platform. Wij geloven namelijk in co-creatie waarmee we samen de beste oplossingen voor onze klanten kunnen creëren. Wij werken daarom graag samen met organisaties met domein kennis die:

  • hun dienstverlening efficiënter willen inrichten en het kwaliteitsniveau willen borgen
  • opdrachtgevers werkelijk zelf in control willen laten komen nadat het project is afgerond
  • als netwerk partner voor ons consultancy opdrachten willen uitvoeren, zodat wij altijd een totaaloplossing kunnen bieden
     

Schrijf je in via de onderstaande knop.  Wij ontvangen je dan graag op vrijdagmiddag 6 september om 15:00 tot 18:00 uur in Leusden, waar we tevens demonstreren hoe u met FullyInControl uw opdrachtgevers nog beter kunt helpen en, indien gewenst, een extra verdienmodel kunt creëren.

 


Inschrijven

Datum

vrijdag 6 september

Tijd: 15.00 – 18.00 uur 

 


Inschrijven

Doelgroep en locatie

Doelgroep: Adviseurs

Locatie:

Fully In Control B.V.

Burgemeester de Beaufortweg 18

Leusden