RiskInControl: hét innovatieve adviesplatform voor de risicomanagement adviseur


Door: Marketing FullyInControl    |    03-12-2018

RiskInControl: hét adviesplatform voor de risicomanagement adviseur

FullyInControl komt begin september met RiskInControl op de markt, het professionele adviesplatform voor de (aankomende) risicomanagement adviseur.

RiskInControl is een cloudoplossing voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van risicomanagement en levert uitgewerkte maatregelen aan om de risico’s te beperken.

Met RiskInControl brengt een adviseur op een slimme manier, met de klant, risico’s in kaart. Dit zonder ellelange vragenlijsten te doorlopen. RiskInControl helpt vervolgens om tot een gedegen risicomanagementadvies te komen. Een advies waar verzekeren slechts een onderdeel van is, want voorkomen is altijd beter. Naast een compacte rapportage ondersteunen beslissingsdashboards een klant bij het maken van de juiste keuzes.

Omzetten naar actie
Maar hier stopt het niet. Veel opdrachtgevers hebben moeite om een advies en de keuzes werkelijk in actie om te zetten.  Daarom kan RiskInControl een klant tevens helpen met een management omgeving met expertkennis en best practices, om gewenste maatregelen juist te implementeren en op niveau te houden.

RiskInControl is gebaseerd op continu verbeteren op basis van Plan Do Check Act (PDCA). Zo zorg je als adviseur dat een klant continu in control is en blijft. De basis voor een lange termijn relatie.

RiskInContol is gericht op de assurantie adviseur, risicomanagement adviseur en de accountant die opdrachtgevers op een professionele maar pragmatische manier willen ondersteunen met risicomanagement gericht op het leveren van meer toegevoegde waarde richting klant.

Voor meer informatie: RiskInControl.nl  of vraag documentatie of een demonstratie aan via info@riskincontrol.nl

RiskInControl is een implementatie van FullyInControl van Fully In Control B.V. uit Doetinchem. FullyInControl is de pragmatische cloudoplossingen voor risico-, bedrijfscontinuïteits-, compliance-, ARBO- & kwaliteitsmanagement. Daarnaast biedt FullyInControl een engine voor het configureren en uitvoeren van allerlei type intelligente assessments, audits, surveys en inspecties, op basis waarvan adviezen en oplossingen kunnen worden gegenereerd.

Categorieën
Accountancy, Assurantie, Risico Management

Filter op categorie