Mini-symposium: “Grip op Informatiebeveiliging krijgen én houden”


Door: Marketing FullyInControl    |    04-09-2019

logo_mail    FullyInControl-groot...

De FullyInControl Academy organiseert samen met IsoSecure het mini-symposium “Grip op Informatiebeveiliging krijgen én houden” - Meer rendement uit uw ISO27001/NEN7510 implementatie. Het symposium is gericht op Software/SaaS leveranciers en andere organisaties die hun informatiebeveiliging op orde willen hebben.

Uiteraard wil elke organisatie het harde werken voor een ISO27001(en/of NEN7510) implementatie graag bekroond zien met een certificaat. Maar zou het niet nog mooier zijn als al dat harde werken meer zou opleveren dan “alleen” een certificaat?

Tijdens ons mini-symposium “Grip op Informatiebeveiliging krijgen én houden” krijgt u op praktische en interactieve wijze inzicht in hoe u, tegelijk met het implementeren van ISO27001, uw processen kunt verbeteren en uw organisatie een solide basis kunt geven om sneller te kunnen reageren op klantenwensen en veranderende marktomstandigheden.

Daarbij worden vragen beantwoord zoals:

  • Wat is ISO27001/NEN7510?
  • Hoe ziet dat eruit voor een Software/SaaS leverancier?
  • Wat betekent een certificaat eigenlijk voor mijn positie in de markt?
  • Wat is de impact van een implementatie op mijn organisatie?
  • Wat kost het eigenlijk?
  • Hoe houd ik het efficiënt in de lucht?
  • Hoe voorkom ik dat ISO/NEN een papieren tijger wordt?

In 3 kernachtige en interactieve presentaties krijgt u niet alleen antwoord op bovenstaande vragen maar wordt u ook in de gelegenheid gesteld uw specifieke vragen te stellen aan de presentatoren en zo extra meerwaarde te halen uit dit mini-symposium voor uw organisatie. Alle drie presentatoren hebben een bewezen track record in de Software industrie.


Het programma en inschrijven voor het mini Symposium?

Informatie en inschrijven

Gerelateerde artikelen
Not any article
Categorieën
ISO Certificering, Informatiebeveiliging

Filter op categorie