Nieuw: Masterclass Succesmanagement


Door: Marketing FullyInControl    |    21-10-2019

Masterclass Succesmanagement

Fully in Control organiseert samen met Saxion Hogeschool een 4,5 daagse Masterclass Succesmanagement. Start voorjaar 2020


Wie wil dat nou niet, succesvol je doel bereiken en tevreden achterom kijken. In de praktijk van alle dag is dit vaak weerbarstiger. We werken hard, maar komen vaak minder snel vooruit dan we willen. Na deze masterclass gaat je organisatie/team slimmer en effectiever werken en boekt meer resultaat!

De uitdaging van Succesmanagement is de transformatie van hard werkende individuen naar een snel vooruitkomende Heren 8 zoals bovenstaande foto’s illustreren. Deze metafoor voor een organisatie laat treffend zien dat je door Succesmanagement met minder mensen meer kunt doen. Als je maar weet waar je naartoe wilt en daarvoor de juiste dingen doet!

En dat is volgens Fully in Control directeur Geert Haisma de essentie van Succesmanagement: Heldere doelen, de juiste activiteiten en het beheersen van de belemmeringen.

activiteit-risicos-d...Bij het besturen van een organisatie gaat het erom dat de gestelde doelen worden bereikt. Dat lukt alleen succesvol door de doelen helder te formuleren, de juiste activiteiten te ondernemen en de belangrijkste risico’s te beheersen die de doelbereiking in de weg kunnen staan. Het afspreken van doelen, bijsturen op activiteiten en onderkennen van risico’s moet een permanent onderwerp van gesprek zijn binnen het bestuur en tussen bestuur en management. Dat maakt een organisatie en haar bestuurders meer succesvol!


Meer informatie of inschrijven voor de Masterclass?

Informatie en inschrijven

Categorieën
Succes / Risk Based Performance management

Filter op categorie