FullyInControl het nieuwe alternatief voor de gemeentemarkt


Door: Marketing FullyInControl    |    10-09-2019

(Foto: Fotograaf John van Meeteren © gemeente Gouda)

Sinds het toetreden van Geert Haisma tot de directie van Fully in Control, het nieuwe slimme platform voor Governance, Risk & Compliance management, is Fully In Control nu ook volop actief in de gemeentesector en bij andere (semi-)publieke organisaties. Fully In Control bouwt actief verder aan het succes en er wordt binnen de (semi-)publieke sector ook enthousiast gereageerd op hoe lastige GRC processen met de FullyInControl software eenvoudig kunnen worden ondersteund.

Gebruiksvriendelijk, flexibel en compleet platform

Voor veel gemeenten was er weinig keuze op het gebied van Risicomanagement en Compliance software, omdat er slechts een zeer beperkt aantal aanbieders is dat aan de criteria voor risicomanagement van een gemeente of provincie voldoet. FullyInControl brengt hier verandering in. FullyInControl voldoet niet alleen aan alle vereiste criteria voor een Gemeente, zoals het maken van de weerstandsparagraaf, maar de verschillende optionele modules van de software ondersteunen ook actief de risicodialoog met een Kanban board, bieden slimme vragenlijsten waarmee eenvoudig verbonden partijen of zorgaanbieders kunnen worden gemonitord, koppelen risicomanagement aan programma’s, doelen en/of processen, bieden een kennisbank met risico’s en maatregelen, ondersteunen volledig projectrisicomanagement, en zorgen voor grip op het sociaal domein en de nieuwe ontwikkelopgaven van een gemeente, zoals de energietransitie.

Gemeente Gouda enthousiast

Voor de gemeente Gouda, een van de nieuwe gebruikers van de GRC modules van FullyInControl, was de keus dan ook niet moeilijk. Bastiaan van der Stoep, risicomanager van de gemeente Gouda: Fully in Control onderscheidt zich niet alleen met haar gebruiksvriendelijke interface en mooie en moderne functionaliteit, maar het platform kan ook meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken. De gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. Dit brengt voor ons efficiency, geeft meer inzicht en bespaart kosten.

Gratis online risicomanagement volwassenheidsscan

RMVMFully in Control ondersteunt gemeenten, provincies en andere (semi-)publieke organisaties ook met kennis en consultancy. Fully In Control heeft een uitgebreid partnernetwerk met kennis in verschillende domeinen waar een overheidsorganisatie qua risicomanagement en compliance mee te maken heeft. Maar Fully In Control voert ook eigen onderzoek uit. Zo is bij meerdere gemeenten een onderzoek gedaan naar het functioneren van risicomanagement, gericht op verbetering.

Het afgelopen jaar is ook een online risico volwassenheidsscan ontwikkeld volgens het RMVM® model. 

Benieuwd hoe uw organisatie scoort op risicomanagement?

Doe de online RMVM® risicoscan  

De online RMVM® risicoscan duurt ongeveer 20 minuten. Daarna krijgt u een uitgewerkt rapport direct per mail toegestuurd.

 

 

Training Succesvol Risicomanagement: The next step

Wilt u als gemeente of overheidsorganisatie risicomanagement ook meer als geïntegreerd onderdeel in uw organisatie laten werken, zodat het effectief kan ondersteunen in het succesvol bereiken van doelstellingen? Volg dan de ééndaagse training op 10 december in Leusden. De training wordt gegeven door Geert Haisma. Hij heeft 25 jaar ervaring met risicomanagement implementaties in onder andere gemeenten en heeft een nieuw concept ontwikkeld waarbij hij risicomanagement van iets dat in de praktijk vaak als negatief wordt beleefd, omzet naar iets positiefs, gericht op succesvolle doelbereiking en risico’s die er echt toe doen.

Inschrijven training succesvol risicomanagement  

 

Als appetizer kunt u alvast kennis nemen van het nieuwste artikel over succesvolle doelbereiking dat in B&G magazine is gepubliceerd:

Ga naar artikel >

Meer informatie of een demo

Wilt u als gemeente, provincie of andere overheidsinstelling weten wat Fully in Control voor u kan betekenen? Vraag dan informatie aan of neem direct contact op met Geert Haisma, 085-3019073, g.haisma@fullyincontrol.nl of met Bastiaan van der Stoep van de gemeente Gouda, bastiaan.vanderstoep@gouda.nl om te informeren waarom de gemeente Gouda voor Fully in Control heeft gekozen.

Categorieën
Overheid, Risico Management, Compliance Management

Filter op categorie