CURSUS

Risicomanagement adviseur voor de assurantie adviseur

Het doel van de compacte training van één dag is dat een adviseur na het volgen van de training over de basiskennis beschikt met betrekking tot risicomanagement. Daarnaast moet hij of zij in staat zijn om de eerste stappen te zetten om in combinatie met de RiskInControl oplossing met de klant het gesprek over risicomanagement aan te gaan en tot een risicomanagement advies te komen en dit met de klant te bespreken.

De kenniscomponenten die worden getraind zijn afgestemd op de praktijk van de assurantieadviseur. Het geleerde kan men direct in de praktijk toepassen en de opgedane kennis kan op een interactieve manier direct worden ingezet.

Ga niet langs afBinnen de training is de inzet van de RiskInControl software in het gesprek geïntegreerd. Waar vind ik de informatie? Hoe leg ik het op de juiste manier vast en hoe ziet de deelnemer dit terugkomen in de rapportage?

Voorafgaand aan de cursus ontvangt de cursist het boek
Ga Niet Langs Af, met een uitleg over hoe je in vijf stappen de risico’s binnen een organisatie effectiever, goedkoper en gemakkelijker kunt beheersen. Er wordt verwacht dat een cursist een aantal opgegeven hoofdstukken voorafgaand aan de cursus heeft doorgelezen.

 

Cursusleider: Ir. M.A. Dorresteijn-de Goeij RRM,
mede auteur van Ga Niet Langs Af.


INSCHRIJVEN

Data en kosten

vrijdag 10 mei

Tijd: 9.30 – 16.30 uur 

 

Kosten: € 480 *

* vanaf tweede persoon dezelfe organistie 20% korting

Deze training kan tevens bij u inhouse worden gegeven . Neem hiervoor contact met ons op.


INSCHRIJVEN

Doelgroep en locatie

Doelgroep: Assurantie adviseurs, startende risico managment adviseurs

Locatie:

Fully In Control B.V.

Burgemeester de Beaufortweg 18

Leusden