Uw Eigen Software Oplossing Snel Geconfigureerd
nl-NLen-001

Snel een managementoplossing op maat

voor uw organisatie of uw doelgroep

FullyInControl biedt verschillende pragmatische en effectieve oplossingen voor onder andere risicomanagement, compliance management, kwaliteitsmanagement, slimme audits, assessments, inspecties of surveys. Deze software oplossingen zijn gebaseerd op de unieke kracht van het FullyInControl platform.

Het FullyInControl platform beschikt over een toolbox waarmee een eigen oplossing gecreëerd kan worden gebaseerd op de FullyInControl componentenbibliotheek en engines. Op basis hiervan zijn ook bestaande FullyInControl oplossingen eenvoudig en snel, zonder te programmeren, in zeer korte tijd aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Maar met FullyInControl kan er ook snel een volledig eigen toepassing of module geconfigureerd worden, gericht op de wensen van een doelgroep of een organisatie. Dit zonder te programmeren.

Een oplossing voor een doelgroep kan zo snel in de markt gezet worden, zonder de risico’s en hoge kosten die de eigen ontwikkeling van een eigen oplossing met zich meebrengt.

GRC ISMS management oplossing op maat
informatie GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement

Leer wat FullyInControl voor
jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN

Een oplossing wordt eenvoudig en snel geconfigureerd

Er komt geen programmeur aan te pas

configureerbare modules

De basiscomponenten van het platform zijn gebaseerd op benodigde functionaliteit voor onder andere risicomanagement, compliance management, intelligente assessments, surveys, kanban boards voor scrum en agile werken, projectmanagement, taakmanagement, BI dashboards, reporting, etc. We kunnen snel te managen items, zoals doelen, projecten, programma's risico's etc. benoemen en aan elkaar koppelen. Vervolgens is benodigde functionaliteit toe te voegen en kunnen de gegevens die vastgelegd moeten worden, worden bepaald. Moeten er KPI's berekend worden, geen probleem. Moeten resultaten in dashboards zichtbaar zijn, het is zo ingesteld. Een rapportage is volledig op uw wensen of huisstijl af te stemmen. Het resultaat is direct in MS-Word beschikbaar.

Op basis van de wensen van klanten is bijvoorbeeld in enkele dagen een uitgebreide module voor een polis map, een verwerkingsregister, een audit module voor verbonden partijen en een module voor incidentenregistratie, waarmee een business continuity plan geautomatiseerd kan worden, geconfigureerd.

Snel uw eigen oplossing voor uw organisatie

Of snel een eigen oplossing in de markt gezet

Het FullyInControl platform kan ingezet worden om snel een specifiek (management) probleem binnen een organisatie te ondersteunen met een eenvoudige geautomatiseerde oplossing. Maar met het FullyInControl platform zijn we ook in staat om snel een effectieve cloudoplossing aan te bieden voor de behoefte van een bepaalde doelgroep in de markt. Meertaligheid en andere internationaliseringsopties zijn standaard aanwezig.

Heeft u specifieke wensen of eisen voor een benodigde oplossing, neem dan snel contact met ons op om te ontdekken wat voor rol ons platform kan spelen in uw organisatie of in uw oplossing. We verkennen graag met u een mogelijke samenwerking.

Contact- of informatieaanvraag
GRC ISMS compliance kwaliteitsmanagement oplossing