Onze oplossing

Uw business opportunity

FullyInControl kan naadloos geconfigureerd worden op uw advies, audit en/of inspectie diensten, zodat u een integrale oplossing naar de markt kunt aanbieden. U voert eventuele assessments efficient uit en helpt uw klant snel en adequaat naar de gewenste situatie. U levert meer toegevoegde waarde en versterkt uw onderscheidend vermogen.

Partners kunnen FullyInControl toevoegen aan hun dienstenportfolio en aanbieden als eigen product. Tevens kunnen zij dealers of franchisers aanstellen. Voor alle abonnementen die als onderdeel van de oplossing worden afgesloten ontvangen ze een maandelijkse vergoeding.

Bent u geintreseerd in de potentie van FullyInControl als onderdeel van uw dienstverleningsconcept, met een veelvoud aan mogelijke aanvullende diensten? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 
 
 


Download onze partner brochure

Download snel onze partner brochure met meer informatie over wat wij u te bieden hebben en hoe wij kijken naar een samenwerking met onze organisatie.


Download

FullyInControl levert de mogelijkheid om uw adviesdiensten aan te vullen met de benodigde tooling en een expertsysteem voor onder andere:

  •  Periodieke Assessments, inspecties & audits 
  •  Risico Management
  •  Business Continuity Management
  •  Advisering en mangement van arbo, veiligheid & gezondheid
  •  Kwaliteitsmanagement
  •  Informatiebeveiliging (ISO 27001)
  •  Juridisch advies
  •  Compliance Management
  •  Performance management


Eenvoudig, altijd en overal toegankelijk en veilig in de Cloud.

Profileer uw organisatie

Door het aanbieden van kennis

Het is mogelijk om in bestaande FullyInControl omgevingen uw domein kennis aan te bieden in de form van slimme audits en vragenlijsten, waarmee u voor een klant templates en standaard uitgewerkte kennis items met achtergrondinformatie genereert. Voorbeelden zijn uitgewerkte risico's met maatregelen, certificerings templates, best practices en strategie concepten.

Uw informatie in FullyInControl wordt voorzien van uw logo en er komen links naar uw bedrijf. Zo profileert u uw organisatie als expert binnen een bepaald domein. Het is tevens mogelijk om via FullyInControl content tegen betaling aan te bieden. Heeft u interesse, neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden met u.CONTACT  


Partners FullyInControl

Mandaat levert diensten aan assurantieadviseurs, waarmee zij ontzorgd worden en hun diensten verder kunnen professionaliseren!

Meer info