Fully In Control Business Partners
nl-NLen-001
Empty
Click + to add content

Onze oplossing 

Uw business opportunity

Samen bereiken we meer

FullyInControl is naadloos af te stemmen op je adviesdiensten

FullyInControl is een cloud platform met functionaliteit voor GRC, Risicomanagement, Compliance, Performance Management, audits, slimme assessments etc. De oplossing kan naadloos geconfigureerd worden op je advies, audit en/of inspectie diensten. Zo kun je een integrale oplossing naar de markt brengen. Je voert eventuele assessments efficiënt uit en helpt je klant snel en adequaat naar de gewenste situatie. Je levert meer toegevoegde waarde en versterkt je onderscheidend vermogen met FullyInControl als onderdeel van je dienstverleningsconcept.

Vraag een demo aan

Profileer je organisatie 
door het aanbieden van kennis

Het is mogelijk om in bestaande FullyInControl omgevingen je domein kennis aan te bieden in de vorm van slimme audits en vragenlijsten, waarmee je voor een klant templates en standaard uitgewerkte kennis items met achtergrondinformatie genereert. Voorbeelden zijn uitgewerkte risico's met maatregelen, certificeringstemplates, best practices, advies workflows en strategie concepten.

Je informatie in FullyInControl wordt voorzien van je logo en er komen links naar je organisatie. Zo profileer je je organisatie als expert binnen een bepaald domein. Het is tevens mogelijk om via FullyInControl content tegen betaling aan te bieden. Heb je interesse, neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.

Optimaliseer je  adviesdiensten

FullyInControl levert de mogelijkheid om adviesdiensten aan te vullen met de benodigde tooling voor onder andere:

Ontdek wat FullyInControl voor
jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan

VRAAG AAN