(KYC) Klant en Opdracht Acceptatie Software | FullyInControl
nl-NLen-001
In control met behulp van software voor

KYC / Klant- en opdracht acceptatie

In verband met de Wwft, vanuit eigen fraudebeleid en winstverwachting is het voor organisaties in onder andere de financiële sector, advocaten, makelaars, notarissen en kunsthandelaars verplicht om te weten met wie ze zakendoen. Risico's met betrekking tot fraude, witwassen en terrorisme bestrijding moeten inzichtelijk gemaakt worden. De FullyInControl KYC software helpt je hierbij op een eenvoudige en effectieve manier.

Met FullyInControl KYC

  • Krijg je inzicht in met wie je zaken doet;
  • Voldoe je aantoonbaar aan de Wwft;
  • Voorkom je boetes en ben je altijd audit ready.

Wij kunnen ook echt laten zien wat we beloven. Dus plan snel een demo!

Plan snel een demo
KYC klant en acceptatie

Breng efficiënt de risico's op o.a. fraude bij je klanten in kaart

Organisaties moeten aan kunnen tonen dat ze aan de regelgeving voldoen en negatieve publiciteit in de toekomst moet worden voorkomen. Know Your Customer (KYC) wordt in deze set modules in de praktijk gebracht door een efficiënt klant- en opdracht acceptatieproces, waarmee je met minimale belasting van je organisatie aantoonbaar aan de verplichtingen kunt voldoen en de Wwft risico’s voor je organisatie zo goed mogelijk mitigeert. Ook kun je met de Risicomanagement module fraude risico's in kaart brengen op basis van de SIRA. FullyInControl KYC software ondersteunt vervolgens om maatregelen te implementeren en te toetsen. 

Onafhankelijkheid

Met de medewerkers module in FullyInControl KYC software kunnen accountants de onafhankelijkheidsverklaring voor de accountant geautomatiseerd managen. De compliance officer heeft direct inzicht in onafhankelijkheidsissues en kan deze beoordelen op de risico's en de benodigde maatregelen nemen.

Informatie KYC

Ontdek wat FullyInControl KYC voor jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN

De FullyInControl modules voor (KYC) klant- & opdracht acceptatie

klik op een module voor meer informatie!

Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Een integrale oplossing

Echt één oplossing     

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. strategie, doelen, GRC, kwaliteitsmanagement, ISMS en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Informatie over onze modules