GRC Governance Risk & Compliance (GRC) Management Software
nl-NLen-001
In control met behulp van software voor

GRC - Governance Risk en Compliance Management

Met FullyInControl maak je GRC, Governance Risk en Compliance Management, eenvoudig beheersbaar. Met onze oplossing zorg je dat GRC ook werkelijk wat oplevert. Je vertaalt je beleid naar actie. Je brengt makkelijk risico’s in kaart en managet de implementatie van gekozen maatregelen. Je controleert via compliance tests, audits, inspecties of assessments of maatregelen echt effectief zijn en of de organisatie compliant is aan wet- en regelgeving. Daarnaast wordt de cost of compliance sterk gereduceerd. GRC software met je ISMS en/of PMS opgenomen vindt je met onze informatiebeveiliging oplossing.

Met FullyInControl GRC

  • Heb je altijd inzicht in de status van je GRC activiteiten en creëer je transparantie binnen je organisatie;
  • Verlaag je the cost of compliance enorm door o.a. het automatiseren van periodieke audits en toetsen;
  • Prioriteer je werkzaamheden door risico gestuurd te werken en zorg je er zo altijd voor dat je de juiste dingen juist doet;
  • Kun je snel vragen beantwoorden, ben je altijd audit ready en creëer je rust, doordat je aantoonbaar in control bent.

Wij kunnen ook echt laten zien wat we beloven. Dus plan snel een demo!

Plan snel een demo

WEET WAAR JE STAAT MET GRC

Inzicht geeft rust

Met de FullyInControl GRC software is er altijd inzicht of je aan normen, frameworks en wet- en regelgeving voldoet. Of het nu om COSO, SOx, de Wwft, een ISMS voor Informatiebeveiliging, PMS voor de AVG, de ARBO-wetgeving, milieurichtlijnen, voedselveiligheid of andere regelgeving gaat. Het GRC systeem past zich aan je wensen en situatie aan en maakt als moderne cloud-oplossing het volledige compliance proces uitermate efficiënt. Ook heb je altijd inzicht in de situatie, bijvoorbeeld: Zijn toetsen en audits uitgevoerd? Wat is de status van maatregelen? Zijn ze effectief? En in hoeverre wordt aan regelgeving voldaan? Zo zorg je eenvoudig dat je altijd compliant en In Control bent.

Binnen GRC is integraal de functionaliteit van de oplossingen voor uitgebreide (project) Risicomanagement, Compliance Management en Audit aanwezig.

Informatie GRC Risicomanagement

Ontdek wat FullyInControl GRC voor jouw organisatie kan betekenen

Vraag snel uitgebreide documentatie aan!

VRAAG AAN

Het volledige 'GRC' proces gemanaged

Met FullyInControl, hét pragmatische GRC systeem, brengt u eenvoudig risico's in kaart en managet ze op basis van een interactieve bowtie. Vervolgens toets je en corrigeer je maatregelen op basis van de uitkomst hiervan. Met een groep toetsen opgenomen in een Audit beoordeel je eventueel een proces.

01

Inventariseren

Je kiest je uitgangspunt. Dit kunnen doelen, processen, informatiesystemen, normen of wet- en regelgeving zijn. Je werkt samen bij het inventariseren van risico's, het scoren van de risico's, het bepalen van de oorzaken en gevolgen en de mogelijke maatregelen. Hierbij horen ook de maatregelen waarmee je een norm of regelgeving afdekt. Je wordt geholpen met standaarden of een dialoog sessie vanuit de software. Je voegt informatie toe en stuurt mails om informatie uit te wisselen.

Governance, Risk Compliance
02

Implementeren

Je bepaald welke opzet maatregelen je risico werkelijk gaat mitigeren of een control van een norm of wet -en regelgeving afdekt. Je managet de implementatie van deze maatregelen. Je zet taken uit voor de implementatie en je houdt overzicht op de status van de maatregelen. 

03

Toetsen

Naast de toetsing op opzet en bestaan van de maatregelen, manage je de planning en uitvoering van de periodieke toetsen op werking van de maatregelen. Medewerkers worden automatisch aangestuurd via herinneringen of een automatisch toegestuurde vragenlijst. Op basis van de uitkomst wordt de kwaliteitsstatus van de maatregel bijgewerkt naar effectief of niet effectief of onbekend als een toets niet is uitgevoerd. Ook houd je inzicht in de mate waarin je een norm of wet- en regelgeving afdekt.

GRC tool - Governance, Risk &
Compliance Management

Met de Governance, Risk & Compliance Management modules van onze GRC tool kun je een integraal management en control framework opzetten voor het aansturen en optimaliseren van je organisatie. Maatregelen liggen maar 1 keer vast en kunnen zowel aan meerdere risico's, eisen in normen en frameworks en aan beleidshoofdstukken gekoppeld zijn.

Met FullyInControl is er altijd inzicht in hoeverre je risico's gemitigeerd hebt en je aan eisen in normen, frameworks en wet- en regelgeving voldoet. Of het nu om COSO, SOx, de Wwft of je ISMS voor Informatiebeveiliging gaat.

GRC SaaS

De FullyInControl modules
voor GRC - Governance Risk en Compliance Management

 klik op een GRC module voor meer informatie!

Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!
Klik voor meer informatie!

 Hoe jij met GRC in control kan komen?

 Vraag een vrijblijvende GRC demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!

Een integrale oplossing

Echt één oplossing     

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. strategie, doelen, GRC, kwaliteitsmanagement, ISMS en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.

Informatie over onze modules