Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


17sep

Woningcorporaties eenvoudig (Fully) In Control

Woningcorporaties eenvoudig (Fully) In Control

De Controllers Circle Corporaties (CCC) heeft samen met het nieuwe GRC cloudplatform FullyInControl een praktische oplossing ontwikkeld die corporaties ontzorgt op het gebied van Risk, Compliance, Control, Audit en Performance Management. Vandaag presenteerde Geert Haisma, directeur van Fully In Control, het resultaat van de samenwerking aan corporatie controllers die de afgelopen maanden ook input hebben geleverd.

Door best practices over doelen, processen, risico’s, controls, tests, audits en rapportages in een centrale kennisomgeving voor woningcorporaties onder te brengen, hoeven corporaties niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden en alles zelf te ontwikkelen. CCC oprichter Piet Klop: "Ons doel is om kennis te delen in de corporatiesector. Het is mooi om te zien dat met behulp van het FullyInControl platform deze kennis eenvoudig kan worden gedeeld en toegepast, van doelstelling tot uitgebreide audit en rapportagemogelijkheden."

Samen met de corporaties en met andere kennispartners (onder andere Ebben partners en Public Values) wordt binnen CCC doorontwikkeld aan de kennisomgeving die tevens is voorzien van alle belangrijke processen (onder andere op basis van CORA) met bijbehorende risico’s, controls en audits. Daarnaast kent het platform de mogelijkheid om Compliance te ondersteunen van AVG, Informatiebeveiliging tot aan AW, WSW, etc. Alles in één modern cloud platform in plaats van een wirwar aan spreadsheets en losse tools.

Meer info of een demo van het FullyInControl platform?
Vraag een demo aan

Of bel: 085-3019073

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN