Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


24jul

Fully In Control organiseert 6 september een kennissessie voor (potentiële) partners

Marketing FullyInControl | Nieuws | | Bekeken (2101) | TERUG|

Partnerschap Fully In Control B.V.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Fully In Control en wilt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het effectief en eenvoudig managen van o.a. risico's, compliance en kwaliteit ervaren? Bezoek dan de FullyInControl partnermiddag voor (potentiële) partners op 6 september in ons kantoor in Leusden! De middagsessie start om 15:00 uur en wordt afgesloten om 18:00 uur.

Het afgelopen jaar hebben veel nieuwe ontwikkelingen rondom FullyInControl plaatsgevonden waar wij en onze gebruikers erg enthousiast over zijn. FullyInControl wordt gezien als het state-of-the-art cloudplatform om separaat of integraal doelstellingen, risico’skwaliteitcompliance, informatiebeveiliging, compliance tests en audits in één systeem te managen. De oplossing die u en uw opdrachtgevers werkelijk helpt om advies in actie om te zetten en echt In Control te komen, ondersteund door vele best practices.

Er zijn een groot aantal nieuwe modules en functies ontwikkeld en we hebben onder andere een innovatief concept geïmplementeerd om integraal verschillende normen en wet en regelgeving via de applicatie te managen en in beleid om te zetten. 

FullyInControl biedt een oplossing waarmee u uw projecten op een succesvolle manier oppakt en afrond. Daarnaast biedt FullyInControl de mogelijkheid om de relatie met de klant te onderhouden.

Wij willen alle (potentiële) FullyInControl partners uitnodigen om met ons te kijken en verder te praten over de ontwikkelingen van ons platform. Wij geloven namelijk in co-creatie waarmee we samen de beste oplossingen voor onze klanten kunnen creëren. Wij werken daarom graag samen met organisaties met domein kennis die:

  • Hun dienstverlening efficiënter willen inrichten en het kwaliteitsniveau willen borgen.
  • Opdrachtgevers werkelijk zelf in control willen laten komen nadat het project is afgerond.
  • Als netwerkpartner voor ons consultancy opdrachten willen uitvoeren, zodat wij altijd een totaaloplossing kunnen bieden.

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN