Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


09nov

FullyInControl bezegelt de samenwerking met het Genootschap voor Risicomanagement

Marketing FullyInControl | Nieuws, Risicomanagement | | Bekeken (2012) | TERUG|

Samenwerking met het Genootschap voor Risicomanagement

Tijdens het Risk & Resilience Festival bij Universiteit Twente tekende Frank Walraven van Fully In Control B.V. en Chris Ravensbergen, de voorzitter van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM), een sponsorovereenkomst om het GvRM de komende jaren op een goede manier te presenteren en te ondersteunen bij kennisoverdracht via het internet.

Het GvRM, de vakvereniging voor geïnteresseerde op het gebied van risicomanagement leeft meer dan ooit, maar de website straalde dit nog niet uit. Dit is de reden dat FullyInControl de hosting en de ontwikkeling van een nieuwe site heeft gesponsord en het logo wat heeft gemoderniseerd. De website is live (https://gvrm.info/) en staat klaar om nieuwe leden te verwelkomen en informatie uit te wisselen.

Frank Walraven: 'We hebben een nieuwe site met een nieuwe lay-out gerealiseerd en meegewerkt aan de basis content, zodat het genootschap weer jaren vooruit kan en zich goed in de markt kan presenteren om verder te groeien. Want kennisontwikkeling en kennisdeling op het gebied van Risicomanagement is een van de belangrijke doelstellingen van het genootschap en een van de basisconcepten achter de FullyInControl en RiskInControl softwareplatformen.' Chris Ravensbergen: 'De nieuw gerealiseerde site past in de missie en visie van het genootschap; door leden, bedrijven en organisaties, en de wetenschap met elkaar te verbinden, komen tot een risicobewuste samenleving. De website heeft een open uitstraling, waarin kennisdeling centraal staat. Wij hebben dit onder andere bewerkstelligd door een goed vindbare agenda met komende evenementen, een sectie voor verslagen en artikelen, en een afgesloten ledengedeelte.

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN