Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


20dec

FullyInControl groeit door met tevreden klanten

Frank Walraven | Nieuws | | Bekeken (1212) | TERUG|

Met het einde van het jaar in zicht is het goed om even terug te kijken. In 2020 zijn we flink gegroeid, in 2021 hebben we onze omzet en het aantal klanten meer dan verdubbeld en dat is in 2022 weer gelukt dankzij de inzet van onze ontwikkelaars, consultants, support engineers en ondersteuners. En ons succes is natuurlijk te danken aan alle bestaande en nieuwe klanten die ons weer het vertrouwen hebben gegeven. En daar zitten weer mooie nieuwe namen bij, zoals de Gemeente Amsterdam, Fastned, Waterschap Limburg, Nationale Hypotheek Garantie (NHG), de Mondriaan groep voor geestelijke gezondheidszorg etc. Steeds meer organisaties weten ons te vinden. In veel gevallen na een doorverwijzing van onze bestaande klanten. 

We zijn net als vorig jaar weer verhuist naar een nog mooiere locatie aan de Vijverlaan 21 in Wijchen, vanwaar we ons nog beter kunnen focussen op het ondersteunen van onze klanten. Onze software heeft zich in de verschillende domeinen goed bewezen, maar we investeren nog volop in het verder uitbreiden en verbeteren van de functionaliteit. Ons ontwikkelteam is hiervoor weer verder uitgebreid. In September hebben we ons ISO 27001 certificaat mogen ontvangen van Brand Compliance, wat ook weer een mooie mijlpaal is, waarmee we een onafhankelijk beeld hebben gekregen over onze activiteiten die we ondernemen om onze Informatiebeveiliging en kwaliteit op orde te houden. En dat alles hebben we met een ontzettend leuk team mensen mogen verwezenlijken.

Vanuit de directie van Fully In Control willen we graag onze klanten, partners en ons team bedanken voor het vertrouwen in FullyInControl en de hulp die we krijgen om van onze oplossing een succes te maken. Wij gaan hard aan de slag om in 2023 met elkaar verder te bouwen aan mooie ontwikkelingen. Wij geloven in samenwerking. Want samen met onze medewerkers, klanten en partners gaan we van 2023 minimaal net zo'n mooi jaar maken als het jaar dat achter ons ligt.

En nogmaals voor iedereen een mooi 2023 toegewenst, zowel privé als zakelijk!

Namens het voltallige team van Fully In Control.

FullyInControl_Logo_...

 

 

 

 

 

Over de auteur

Frank Walraven

Frank Walraven

Frank Walraven is de oprichter en directielid van Fully In Control B.V.. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam bij bedrijven die actief zijn in de software-ontwikkeling. Binnen deze organisaties heeft Frank veel kennis opgedaan met het bouwen van pragmatische en intuïtieve software-oplossingen. Frank heeft daarnaast uitgebreide interesse in en kennis van Performance Management en Risico Management. Frank is op dit gebied actief met het ontwikkelen van methodieken die organisaties beter kunnen sturen en helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN