Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


20dec

FullyInControl groeit door met tevreden klanten

Frank Walraven | Nieuws | | Bekeken (769) | TERUG|

Met het einde van het jaar in zicht is het goed om even terug te kijken. In 2020 zijn we flink gegroeid, maar in 2021 hebben we onze omzet en het aantal klanten meer dan verdubbeld. En gelukkig zijn we hier bij Fully In Control allemaal gezond gebleven, waar we ook dankbaar voor zijn.

We zien dat steeds meer organisaties ons weten te vinden. In veel gevallen na een doorverwijzing van onze bestaande klanten. Ons ontwikkelteam is verder uitgebreid om onze software nog beter te maken en er heeft versterking plaatsgevonden op support, implementatie en sales, om iedereen nog beter te kunnen helpen. 

We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Wijchen waar het prettig werken is (ook al is iedereen vooral vanuit huis actief in verband met de corona maatregelen). We hebben het afgelopen jaar veel gesprekken gehad met klanten over wat ze van onze oplossing vinden. Veelal krijgen we zeer positieve reacties. Ook is er altijd verbetering mogelijk. Er zijn dan ook al weer veel wijzigingen in de software doorgevoerd en nieuwe functies toegevoegd. Veel klanten zijn verrast dat er iedere twee weken nieuwe functies en verbeteringen verschijnen. En mocht er een probleem optreden, dan is dit issue meestal dezelfde dag weer opgelost.  

Ons platform is volwassen geworden en dat merk je aan de wijze waarop er mee gewerkt wordt. Een paar punten waar onze klanten zeer over te spreken zijn:

  • De integraliteit van de oplossing
  • Het gebruiksgemak
  • Het inzicht dat gegeven wordt in bijvoorbeeld in hoeverre een norm geïmplementeerd is of risico's gemitigeerd zijn
  • De manier waarop automatisch audits, assessments en toetsen kunnen worden uitgezet
  • De goede ondersteuning van risico dialoog sessies
  • etc.

Dat neemt niet weg dat we verder blijven bouwen om alles nog verder te optimaliseren en organisatorisch uit te breiden. In 2022 gaan we dan ook weer hard aan de slag om bestaande en nieuwe klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat ze met behulp van ons software platform in control komen binnen de domeinen van risicomanagement, GRC, kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, control en audit, etc.

Vanuit de directie van Fully In Control willen we graag onze klanten, partners en ons team bedanken voor het vertrouwen in FullyInControl en de hulp die we krijgen om van onze oplossing een succes te maken. Wij gaan hard aan de slag om in 2022 met elkaar verder te bouwen aan mooie ontwikkelingen. Wij geloven in samenwerking. Want samen met onze klanten en partners gaan we van 2022 minimaal net zo'n mooi jaar maken als het jaar dat achter ons ligt.

En nogmaals voor iedereen een mooi 2022 toegewenst, zowel privé als zakelijk!

Namens het voltallige team van Fully In Control.

Over de auteur

Frank Walraven

Frank Walraven

Frank Walraven is de oprichter en directielid van Fully In Control B.V.. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam bij bedrijven die actief zijn in de software-ontwikkeling. Binnen deze organisaties heeft Frank veel kennis opgedaan met het bouwen van pragmatische en intuïtieve software-oplossingen. Frank heeft daarnaast uitgebreide interesse in en kennis van Performance Management en Risico Management. Frank is op dit gebied actief met het ontwikkelen van methodieken die organisaties beter kunnen sturen en helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN 
Cookie instellingen wijzigen