Wat zeggen klanten over het alternatief voorbij GRC | FullyInControl - Kennis, Blog en Nieuws
Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl   


10mei

Fully In Control: Wat zeggen klanten over het nieuwe alternatief voorbij GRC?

Referenties van onze klanten

Sinds 2 jaar is Fully In Control actief op de markt en heeft ondertussen tal van klanten in diverse sectoren: Gemeenten, Waterschappen, Woningcorporaties, Energie, Accountancy, Finance, Online Retail, etc. Een mooi moment om te kijken waarom deze klanten voor ons platform FullyInControl hebben gekozen. Hieronder een samenvatting van de klantreviews die u ook op onze site kunt lezen.

 

Waarom kiezen klanten voor Fully In Control?

 

Geautomatiseerde audits: bespaart veel tijd en geeft actueel inzicht

Zonder te toetsen of een organisatie In Control is, is het net als varen in de mist. De kracht van Fully In Control is dat de gehele PDCA cyclus wordt ondersteund en dat periodieke toetsen (control frameworks) eenmalig worden ingericht en geautomatiseerd worden uitgezet op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier.

 

Jeroen Hoek (Woningcorporatie Vidomes): "Wat mij aanspreekt is de platformgedachte van Fully In Control: risicomanagement, compliance, procesmanagement, etc. werken integraal met elkaar samen en werken zeer gebruiksvriendelijk. Daarmee ondersteunt het pakket de hele organisatie in zowel de 1e, 2e en 3e lijn. De Appstore met best practices, samen met geautomatiseerde periodieke toetsen en audits maken dat wij efficiënt en effectief kunnen werken om succesvol onze doelen te bereiken."

 

Gebruiksvriendelijkheid: prettig en gemakkelijk

Gebruikers ervaren FullyInControl als modern en gebruiksvriendelijk. Prettig om mee te werken en met dezelfde opzet en werking in elke module. Slimme formulieren denken met medewerkers mee en geven maximale ondersteuning.

 

Marcel Beukers (Domesta): "FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning, hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control Statement te kunnen afgeven."

 

Modulaire opbouw: stap voor stap implementeren en toekomstbestendig

Veel van onze klanten beginnen klein met één pakket, waarna vaak binnen een jaar uitbreidingen volgen. Klein beginnen maakt de kans op succesvolle implementatie groter doordat vanuit enthousiasme en draagvlak onder medewerkers om uitbreidingen wordt gevraagd.

 

Bas Pasman (Gasunie): "Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien."

 

Integraliteit: succesvolle doelbereiking en kostenbesparing gaan hand in hand

Veel klanten hebben tal van systemen en spreadsheets waarin ze onderdelen managen. Door de brede opzet van het FullyInControl platform kunnen al deze onderdelen in één platform worden ondergebracht.

 

Robert Hutchison (De Jong en Laan accountants): "Met Fully In Control kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijlheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen.

 

Breed platform met veel functionaliteit: van strategische doelen tot audit

Doelen en Processen zijn vaak organisatiebreed. Fully In Control ondersteunt zowel de 1e, 2e en 3e lijn optimaal en stimuleert de samenwerking ertussen om samen tot een succes te komen.

 

Bastiaan van der Stoep (Gemeente Gouda): "FullyInControl kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control Statement en alle compliance zaken, zoals de BIO, AVG en bijvoorbeeld de Omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken."

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

Ontdek hoe ook jouw organisatie in control komt

 Vraag een vrijblijvende demo of documentatie aan, of stel gewoon de vragen die je hebt!